Smink & Makeup

A Veet ilyen újdonságokkal készül a bikiniszezonra

2014. március 29. Katushka

Igaz, szerintem nemcsak a bikiniszezon idején kéne a szőrtelenítéssel foglalkozni, hanem az év minden szakában, már csak esztétikai okok miatt is, de az biztos, hogy tavasszal kerül elő mindig ez a téma, vagyis hogy hogy is érdemes felkészülni a szoknyás, shortos, fürdőruhás napokra. Többször írtunk már arról, hogy milyen alternatívái vannak a szőrtelenítésnek. Most jöjjön egy otthoni megoldás azoknak, akik meg tudják oldani maguknak, így nem kell pár hetente időpontot kérni a kozmetikustól.

Új Veet Oriental Meleggyanta illóolajokkal

Az ősi meleggyanták receptje ihletette Veet Oriental Meleggyanta illóolajokkal nélkülözhetetlen társunk lehet a tavaszi-nyári szezonban, ha szőrtelenítésről van szó. Természetes és hatékony cukorpaszta formulájának köszönhetően a professzionális gyantázás élményét hozza el otthonunkba, hiszen akár 5 mm hosszú szőrszálakon is eredményesen alkalmazható, legyen szó akár a lábról, a karról, az arcról vagy a bikinivonalról. Az illóolajok és a virágos vanília illat jóvoltából a gyantázás során igazán kényeztető pillanatokkal is gazdagodhatunk és akár négy héten át élvezhetjük a bársonyosan sima bőrt.

Veet_Oriental_Meleggyanta.jpg

Az új Veet meleggyantát kifejezetten otthoni használatra fejlesztették ki a Veet szakemberei, így mikrohullámú sütőben és forró vízfürdőben egyaránt felmelegíthető. A hőmérséklet ellenőrzésére pedig egy erre a célra speciálisan kifejlesztett spatula szolgál. A termék további előnye, hogy a gyantázás végeztével a gyantamaradványok vízzel könnyedén eltávolíthatók. A Veet Oriental Meleggyanta illóolajokkal gyökerestől távolítja el a szőrszálakat, így kevesebb és lágyabb szőr nő vissza a gyantázott területeken.

Ajánlott fogyasztói ár: 2 490 forint

Veet Easy Wax elektromos gyantázó patron Monoi olajjal

A Veet Easy Wax Elektromos gyantázó készlet, amely bevezetése óta már a harmadik szezonban lehet kiváló társunk a szőrtelenítésben, a szépségszalonokban tapasztalható professzionalizmus varázsát hozza el otthonunkba. Az egyszerűen használható innovatív gyantamelegítő készülék és a formatervezett applikátor segítségével kiváló szőrtelenítési eredmény érhető el. Speciális összetevőinek köszönhetően a gyökerénél távolítja el a szőrszálakat, és már 2 mm hosszúságú szőrszálakon is hatékony, így akár 4 héten át élvezhetjük a simaságot.

EasyWax_Veet.jpg

Az új Veet Easy Wax elektromos gyantázó patron Monoi olajjal selymesen simává varázsolja a bőrt, sőt a rendszeres használat következtében kevesebb, finomabb és lágyabb szőr nő a gyantázott területeken. A monoi olaj a tahiti Tiaré virág kivonata, bőrpuhító hatásáról ismert.

EasyWax_leg_Monoi oil.JPG

Az új Veet Easy Wax elektromos gyantázó patron érzékeny bőrre a bikini és a hónalj területére hidratáló mandulaolajjal és lótuszvirág illattal, praktikus, kisméretű görgős fejjel érhető el, amely könnyedén illeszkedik a nehezen elérhető hajlatokhoz.

EasyWax_bikini_underam_sens.jpg

Az 50 ml-es patronon kívül 12 db lehúzószalagot, 4 db gyantázás utáni törlőkendőt és egy használati utasítást is találunk a csomagolásban a tökéletes eredmény elérése érdekében.

  • Veet Easy Wax Elektromos gyantázó készlet: 5 499 Ft
  • Veet Easy Wax elektromos gyantázó patron Monoi olajjal: 2 299 Ft
  • Veet Easy Wax elektromos gyantázó patron érzékeny bőrre a bikini és a hónalj területére: 2 299 Ft

Forrás: sajtóanyag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása