Smink & Makeup

L'Oreal Paris sminktrend: So Couture Look

2014. április 18. spacegirl

Hagyományainak megfelelően a L'Oreal Paris ismét nemcsak egy kollekcióval rukkolt elő, hanem egy ahhoz kapcsolódó sminktrenndel is. A So Couture nem más, mint a divatvilág kézműves remekeinek kifinomult eleganciája L'Oreal Paris módra. Lenyűgözően elegáns, a francia haute couture inspirálta legújabb sminktrend titka a részletekben mutatkozik meg.

BTS PICS So Couture - 3_picture_original.jpg

A trendet két innovatív termék diktálja: a Super Liner So Couture - egy tűpontos, precíz, vízálló tus, intenzív selymes, fekete formula, amivel káprázatos tusvonalat tud mindenki húzni. A gyönyörűen ívelt és tökéletesen szétválasztott szempillákról pedig a már nálunk pár napja már bemutatott Volume Million Lashes So Couture szempillaspirál speciális keféje gondoskodik. Az új, intenzív szín pigmentekben gazdag, selymes formula garantálja a csomómentes felvitelt.

Így készítheted el a trendet viselő Laetitia Casta sminkjét lépésről lépésre:

A kifinomult megjelenéshez uniformizáld bőröd színét, szerkezetét a True Match bőregységesítő folyékony alapozóval, majd finoman púderezd le a T-zónát. Az orcákat élénkítsd a Le Blush Candy Cane Pink árnyalatú arcpirosítóval.

A mozgó szemhéjadra satírozd a Color Infaillible Hourglass Beige tartós szemhéjpúder selymes, bézs árnyalatát. A precíz Super Liner So Couture, szemkiemelő tussal húzd meg a kifelé vastagodó, ívelt tusvonalat. Ha megigézett Laetitia Casta egyedi tusvonala, azt az alsó szemhéj közepétől kifelé húzd meg és a szem külső szélénél húzz fölé párhuzamosan egy rövidebbet. A Volume Million Lashes So Couture szempillaspirállal koronázd meg a szemfestést. A szempillákat tökéletesen szétválasztja, miközben ível is.

Laetitia érzékien szenvedélyes ajkának színéért először vidd fel a Color Riche 377-es Perfect Red árnyalatú ajakrúzst, majd tedd rá a Shine Caresse Gloss 402-es Milady árnyalatát. Így nemcsak hidratált, hanem tartós is lesz a végeredmény.

l 007.JPG

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása