Smink & Makeup

Újdonságok az AVON-tól

2014. május 05. Katushka

Most tavasszal jó sok újdonsággal készült az AVON. Ebben a posztban most ezeket fogjuk végignézni, hogy pontosan mit is tudnak.

avon_supershock_brights_szempillaspirál_3_árnyalatban.jpg

Az Avon új SuperShock Brights szempillaspirálja most 3 élénk színben (Royal Shock, Violet Shock, Emerald Shock) jelentkezik, hogy kiválaszthasd közülük a szemed színéhez leginkább illő árnyalatot. Varázsolj színpompás szempillákat: a lila szín kiemeli a zöld szemet, a zöld szín kihangsúlyozza a barna szemet, a kék pedig intenzívebbé varázsolja a szürke és világoskék tekintetet.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 1999 forint.

avon_diamonds_szemkontúrceruza_.jpgA szempillaspirál mellett nem szabad megfeledkezni a szemkontúrceruzák varázserejéről sem! Az Avon Brights szemkontúrceruzák most 3 új árnyalatban (Twilight Sparkle,Emerald Glow, Smokey Diamond) segítenek színes tekintetet varázsolni neked, legyen szó hétköznapi vagy alkalmi sminkről.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 1359 forint.

avon_négyes_szemhéjpúder_nearly_naked_arnyalat_2.jpg

A szép smink arról ismert, hogy természetesnek látszik, ugyanakkor üdévé, széppé varázsolja az arcot. Az Avon a Nude kollekció kialakítása során éppen erre törekedett. Így született meg a Négyes szemhéjpúder, mely Nearly Naked árnyalatban lapható.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 2499 forint.

avon_színmegújító_ajakrúzs.jpgAz Avon Színmegújító ajakrúzs shea vajat, omegaolajat, sarkvidéki szedret és E-vitamint tartalmazó formula, mely simábbá és hidratáltabbá teszi az ajkakat. Élénk, élethű színek az önmegújító pigmenteknek köszönhetően. Azonnal látni a rúzs árnyalatát a kupak tetején lévő áttetsző felületen keresztül. Most 3 új, nude árnyalatban (Sunny Pink, Cashmere, Iced Cocoa) is kapható. A világos bőrtónushoz válaszd a pink beütésű nude árnyalatot. Közepes bőrtónushoz a semleges és diszkrét, bézs színek mutatnak jól. Sötét bőrtónushoz tökéletes a meleg nude, amiben visszaköszön a barna szín.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 1599 forint.

Avon_luxe_lavish_bronzosító_púder_2299_forint.jpgAz Avon Luxe Lavish bronzosító púder borostyán és argánolaj kivonatával bronzosan ragyogó arcbőrt varázsolhatsz magadnak. A borostyán jól ismert anti-oxidáns, emellett hozzájárul a bőr erősítéséhez. Az argán olaj pedig aranyos csillogásért és az egészséges kinézetért felel. A napbarnított kinézetért vigyél fel egy kis púdert a homlok, és a halánték felső részének mentén.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 2299 forint.

avon_bőrnyugtató_hatású_porpúder_2899_forint_2.jpg

Az Avon Bőrnyugtató hatású porpúder egy könnyed, púder állag, a folyékony alapozók fedőhatásával. Ragyogóbbá teszi a bőrt, egyenletesebbé teszi a bőrtónust, segít javítani a bőr kondícióját.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 2899 forint.

avon_körömlakkjavító_toll.jpg

Remeg a kezed? Gyakran elkened a körömlakkod a körmöd kifestése közben? Az Avon Körömlakkjavító toll gyors megoldás az elkenődött körömlakk kijavítására.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 2199 forint.

avon_platinafényű_fedőlakk_körmökre.jpg

Az Avon Platinafényű fedőlakk körmökre lágy fényt, gyönyörű ragyogást és egyenletesebb felületet ad a körmöknek. Segít elrejteni a körömhibákat, gyorsan száradó formula. Viseld önmagában, vagy használd fedőlakként.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 1399 forint.

avon_4_az_1_ben_sminkszett_szemfestéshez_2799_forint.jpg

Ha szeretnél igazán egyszerűen profi sminket készíteni akkor az Avon 4 az 1-ben sminkszett szemfestéshez szettjét neked találták ki! Részei: szemhéjtus-applikátor, szemöldökkefe, szemhéjpúder-applikátor, szemöldökcsipesz.

A termék ajánlott fogyasztói ára: 2799 forint.

Forrás: sajtóanyag

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása