Smink & Makeup

The Body Shop Colour Crush 03, 18 rúzs teszt

2014. május 12. Katushka

DSC05902.JPGTavaly már olvashattatok nálunk egy tesztet a Body Shop egyik, akkor épp újnak számító Colour Crush 101-es rúzsáról. Azóta is nagy sikernek örvendenek ezek a rúzsok, olyannyira, hogy szezonról szezonra új színeket dobnak a piacra, mert hiszen haladni kell a korral.  Amit érdemes tudni ezekről a rúzsokról, hogy finoman őrölt pigmenteket és méltányos közösségi kereskedelemből beszerzett marulaolajat tartalmaznak, melynek kellemes rózsás illata van. Ez a rúzs most azért is új, mert kevesebb waxot és több olajat tartalmaz, így ragyogó, szájfényszerű hatást lehet elérni vele. Ebben a posztban most két árnyalatot is láthattok, amiből az egyik nagy kedvenc lett nálam, a másik kevésbé, de ez csakis az árnyalat miatt van, nem pedig az állaga miatt.

Colour Crush rúzsok

Ezek a rúzsok kiszerelésüket tekintve igen praktikusak, mert a kupakjuk jól záródik, a vége pedig áttetsző, így nem kell kinyitni a rúzst ahhoz, hogy lássuk, milyen színű az adott darab.

DSC05921_.JPG

Ahogy az imént olvashattátok, magasabb fényű, enyhén szájfényes hatást lehet elérni vele, ami persze árnyalatfüggő is, de jó pár színre valóban igaz, hogy szájfény hatású. Nagyon kellemes, rózsás illatuk van, de nem túl erős, sőt, nagyjából fél óra után teljesen megszokjuk és fel sem tűnik. Az állaguk kényelmes, nem ragacsosak, de nem is túl tartós darabok, viszont jól hidratálják a szájat. Még azután is puha és hidratált érzete van az ajkaknak, miután lekopott a szín. 

Colour Crush 18 árnyalat

DSC05868.JPG

Nem árulok el nagy titkot már az elején, hogy ez az az árnyalat, ami nekem sokkal inkább bejött. Enyhén korallos színe van és a két rúzs közül ez az, aminek szájfényesebb hatása van. Szép fényű, nem túl pigmentált, áttetsző színe van. Ez a szín az, amit én tavaszra és nyárra el tudok képzelni magamnak a hétköznapokra.

DSC05862.JPG

DSC05874.JPG

DSC05876.JPG

Colour Crush 03 árnyalat

DSC05841.JPG

Ez viszont az a szín, ami nálam nem lett telitalálat. Igaz, vannak benne apró mikrocsillámok, de ez sem feledteti velem azt a feelinget, hogy olyan a színe, mintha a 80-as évekbe csöppentem volna vissza.

DSC05845.JPG

Igaz a kép nem éles, de jól látszanak az apró csillámok

Félreértés ne essék, szép ez az árnyalat, csak magamon nem érzem annyira... Viszont rengeteg hölgyet ismerek, akiknek jól állna ez a szín. Enyhén szaténfényű hatása van, kevésbé magasfényű mint a 18-as árnyalat. Ez sem túl tartós, tehát az evés ivást nem bírja ki, de tapasztalataim alapján nem ül be a száj barázdáiba.

DSC05853.JPG

DSC05913.JPG

DSC05921.JPG

Az ár/érték aránya a rúzsnak átlagos szerintem, tekintve hogy 3.590 forintba kerül. Igaz, lehetne picit tartósabb a szín, de mivel nem úgy árulják, hogy tartós rúzs, így ezt a hiányosságot nem róhatom fel neki. Összességében elégedett vagyok a minőségével.

A terméket a The Body Shoptól kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása