Smink & Makeup

Teszt: Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - Hot Smoked

2014. május 13. spacegirl

A Makeup Revolution egy vadonatúj, londoni márka, amely 2014 márciusában indult. Azt a célt tűzte maga elé, hogy az aktuális trendeknek megfelelő, "forradalmi" minőségű termékeket kínáljon "forradalmi" áron. Nem kevesebb, mint 300 féle termékük van, úgyhogy bőven van miből válogatni. (Főleg ha valaki az Urban Decay ikonikus palettáinak elérhető árű másolatait keresi.) Nem tesztelnek állatokon.

Ebben a posztban a Hot Smoked palettáról olvashattok, ami 12 színt tartalmaz és az Urban Decay Smoked összeállítása "ihlette".

revolution_redemption_palette_hot_smoked.JPG

A csomagolása egyszerű ablakos, műanyag doboz, nem egy csúcs minőség, de elfogadható. A festékeken kívül egy kétvégű applikátort is tartalmaz, de ebben az esetben is célszerűbb ecsetet használni a felvitelhez.

revolution_redemption_palette_hot_smoked_nyitva.JPG

Amint a képeken is láthatjátok, a paletta fényes és matt árnyalatokat egyaránt tartalmaz és kettővel több szín található benne, mint az eredeti Urban Decay Smoked palettában. A koncepció hasonló: igyekeztek minden olyan színt beletenni, ami a füstös szemhez szükséges lehet, azaz semleges matt színeket és fényes, sötétebb árnyalatokat. Ezzel a palettával nemcsak a hagyományos, szürke füstös szemet lehet elkészíteni, hanem barnát, zöldet, kéket, lilát is. A természetes matt színekkel pedig nappali smink is készíthető.

revolution_redemption_palette_hot_smoked2.JPG

A színek szépen pigmentáltak, ami a matt és fényes árnyalatokra egyaránt igaz. A közepes bőr színű árnyalat remek a smink széleinek elsatírozására, a világosabb pedig highlighterként. A sötétebb, matt árnyalatok pedig jól használhatók a mélyítővonalon, a külső v-ben a színek mélyítésére, illetve akár vonal húzására is a szempillatőnél. Nekem egyedül egy világos, fényes highlighter hiányzik belőle (amit a belső szemzugba szeretek használni).

revolution_paletta_mintak.jpg

Makeup Revolution szemhéjpúder paletta - Hot Smoked minták

A festékek nem porolnak különösebben és könnyen összedolgozhatók egymással. A sötétebb színeket egy kicsit építeni kell ahhoz, hogy elérjük a kívánt hatást. A lenti sminkeket ezzel a palettával készítettem, de sajnos a színek élénksége nem látszik túl jól.

revolution_paletta_szem.jpg

Bár természetesen használtam szemhéj alapot, a festékek tartósságával nem vagyok teljesen elégedett. Egy bő fél (munka)nap után eléggé megkoptak, bár kétségtelen, hogy a szemcseppezés miatt nálam a szokásosnál extrémebb körülményeknek vannak kitéve.

A Makeup Revolution Hot Smoked paletta 1.890 Ft-ba kerül a PinkPandánál (ez az összeállítás most éppen ki van fogyva), ami szerintem nagyon kedvező ár. Bár nyilván nem hozza az Urban Decay paletták szintjét, annyival természetesen nem rosszabb, mint amennyivel kevesebbe kerül. Szóval ha füstös szemhez kerestek egy jól használható, de elérhető árú palettát, akkor ezzel érdemes egy próbát tenni!

A terméket a PinkPandától kaptuk tesztelésre, de ez a véleményünket nem befolyásolta.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása