Smink & Makeup

Nyári sminktrendek a Maybelline-től: Urban Jungle

2014. június 08. spacegirl

mb_summer_Heatwave_Animation_Emily_Spd-modell_preview.jpg

A Maybelline nyári trendje a trópusi színkavalkádot hozza el a város dzsungelébe. A nyári sminkkollekció összhangját a kontrasztok harmonikus egysége adja. A nyári fények, a kifürkészhetetlen, titokzatos tekintet, a csábítóan érzéki ajkak valamint vadítóan színes körmök alkotják a szezon trendjét. A nyár fülledt szenvedélye a vibráló színeké.

mb_colorama.jpg

A nyári kollekció része a Master Precise tus Forest Brown és a Jungle Green árnyalata, illetve a Colorama lakkok kilenc vadonatúj színe.

Urban Jungle Look lépésről lépésre - Larion Oscartól

mb_summer-horzssx-vertdsds.jpg

Tökéletesítsd bőröd színét, szerkezetét az ásványi anyagokban gazdag Affinitone Mineral folyékony alapozóval. Finoman púderezd le a T-zónát. Az orcák napbarnította hatását az Affinitone Blush Peach barackos árnyalatával érheted el, tedd az arccsont alá ívesen.

A szemfestéshez a Big Eyes Luminous Brown palettára lesz szükség. Az érzéki korall árnyalatot tedd először a mozgó szemhéj egészére, a barnát pedig az alsó szempillatőhöz satírozd. A paletta közepén található highlightot tedd a szemöldökcsontra, a szemzugba és egy keveset az arccsontra. A Master Precise Jungle Green árnyalatú tussal kifelé vastagodó tusvonalat húzz. Szemöldöködet tökéletesítsd a Master Shape természetes pigmenteket és növényi vaxot tartalmazó szemöldök ceruzával. Szempilláidat a Colossal Go Extreme szempillaspirállal dúsítsd (párás, esős időben, vízparton használd a Colossal Go Extreme vízálló változatát).

Ajkad érzékiségét fokozza a Color Sensational ajakrúzs Coral Tonic árnyalata. Körmeid színpompáját a kilenc vadiúj árnyalat tudja beragyogni egész nyáron!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása