Smink & Makeup

Super Cica Box a La Roche-Posay-től

2014. június 09. spacegirl

LRP Super Cica Box_2.jpg

Igazi nyári "elsősegély dobozt" adott ki a La Roche-Posay az irritált és érzékeny bőr számára. A Super Cica Box egy bőrápoló párost tartalmaz az egész családnak horzsolásokra, leégésre, rovarcsípésekre, berepedezett bőrre, hegekre, ekcémára hajlamos bőrre, begyulladt szájsarkakra, pelenka-kiütésre és egyéb mindennap előforduló apró sérülésre.

A doboz névadó terméke a Cicaplast Balzsam B5 (40 ml), amely egy nyugtató, regeneráló balzsam 5% Panthenollal. Azonnal nyugtatja és megújítja az irritált, sérült vagy leégett bőrt. Csecsemők, gyerekek és felnőttek számára is alkalmas, testre, arcra és ajkakra is. Parabén-, illatanyag- és lanolinmentes, antibakteriális összetevőt tartalmaz, hipoallergén, érzékeny bőrön bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt.

A dobozban található másik termék a La Roche-Posay termálvize (50 ml). Ez egy bőrnyugtató és -lágyító termálvíz a felnőttek és gyerekek érzékeny, irritált vagy sérülékeny bőrére.

A Super Cica Box kapható a La Roche-Posay gyógyszertáraiban 2014 májusától a készlet erejéig, ajánlott fogyasztói ára 2.299 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása