Smink & Makeup

Újdonságok a Lancome-tól: City Miracle CC krém és Cils Tint féltartós szempillafesték

2014. június 13. spacegirl

city-miracle.jpgA Lancome egyik nyári újdonsága a Miracle termékcsalád új tagja, a City Miracle CC krém. A városi élet egyik hátulütője, hogy a szennyezőanyagok hozzátapadnak a bőrhöz, összekeverednek a faggyúval és az UV sugárzás hatására különböző méreganyagok és szabadgyökök képződését segítik elő. Az eredmény pedig a kipirosodott bőr, fakóság, korai öregedés. A bőr kiszárad, húzódik és a fáradtság jelei sokkal korábban megjelennek.

A City Miracle CC krém aktív összetevők olyan koncentrátumát tartalmazza, amely csökkenti az arcbőr tökéletlenségeinek felbukkanását, miközben napról napra szebbé varázsolja az arcbőrt és védi a mindennapi káros hatásokkal szemben.

A Detoxyl megakadályozza a fémes szennyezőanyagok bőrhöz tapadását, miközben elősegíti a sejtek méregtelenítését és erősíti a külső szennyeződésekkel szembeni ellenálló képességét. Az SPF/PA 50+++ magas fokú védelmet nyújt az UVA/UVB sugárzás ellen, így megakadályozza az öregedés jeleinek megjelenését és az ún. photoaging-hatást. Az Adenozin és CG Vitamin két aktív összetevő, amely hozzájárul a ráncok és az öregedés jeleinek csökkentéséhez, miközben fokozza az arcbőr ragyogását, így ellensúlyozza a szabadgyökök, a passzív dohányzás és alváshiány okozta negatív hatásokat. A Kombucha (teagomba) és Pézsmaolaj pedig egy fakó arcbőr elleni párosítás, amely elősegíti a bőr minőségének javítását, frissíti és ragyogóvá varázsolja az arcbőrt és eltünteti a fáradtság jeleit.

A City Miracle CC krém 3 árnyalatban érhető el:

  • 01 Beige dragee - világos bőrre
  • 02 Peau de peche - kaukázusi bőrre
  • 03 Beige aurore - napsütötte bőrre

A City Miracle CC krém 2014 júniusától kapható a Lancome Szépségszigeten a Westendben és a márkát forgalmazó parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára 10.300 Ft.

02-4-cils-tint-bd-rvb-1.jpgA Lancome másik újdonsága a Cils Tint féltartós szempillafesték. A szempillaspirál az egyik legnépszerűbb sminktermék, a nők hétből öt nap rendszeresen használják. Ugyanakkor sokan döntenek úgy, hogy hétvégén vagy szabadnapokon nem viselik, mert félnek, hogy károsítja a szempillákat vagy csak egyszerűen szünetet szeretnének tartani a használatában. Így inkább lemondanak arról az intenzitásról, amit a szempillafesték kölcsönöz a szemnek. A Lancome most éppen erre a problémára kínál megoldást egy olyan termékkel, ami a festést az ápolással párosítja.

A Cils Tint a Lancome legelső szempillaápoló és volumennövelő festéke, amely féltartós szempillafestést kínál akár 3 napon át. Azt ígéri, hogy intenzívebbé varázsolja a tekintetet, miközben ápolja a pillákat és tökéletesen tart a konditeremben, az uszodában vagy akár a strandon is.

A hagyományos szempillaspirálok formulájával ellentétben az új Lash Laquer formula egyáltalán nem tartalmaz viaszt. Az áttetsző alap háromszor több fekete pigmentet tartalmaz, mint a hagyományos szempillaspirálok. Színtisztább, mint valaha, így intenzívebbé varázsolja a tekintetet, miközben igazi természetes hatást biztosít. Valódi alternatívát kínál a kozmetikai szalonok festésével szemben. Formulája rugalmas polimereket tartalmaz, amelyek 72 órán keresztüli hajlékonyságot, kényelmet és tartást biztosítanak. A nélkülözhetetlen zsírsavakban gazdag rózsaolaj táplálja, a Ceramide R molekula átformálja és lágyítja a szempillákat, a B5 provitamin pedig növeli az ellenállásukat és sűrűségüket.

Az elvékonyodó precíziós kefét úgy tervezték, hogy a lehető legjobb egyensúlyt teremtse meg a feltöltés és a hangsúlyozás között. Keskeny átmérője biztosítja az egyszerű, pontos felvitelt, miközben egységesen sötét feketére festi a pillákat anélkül, hogy elnehezítené őket. Szempilláról szempillára hosszabbít, elkülönít és ível az intenzív, ugyanakkor természetes hatás érdekében. A formula a napok során fokozatosan elhalványul anélkül, hogy közben lepattogna.

A Cils Tint 2014 májusától kapható a Lancome szépségszigeten a Westendben és a márkát forgalmazó parfümériákban. Ajánlott fogyasztói ára 9.300 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása