Smink & Makeup

A tökéletesnek ható bőrért - YvesSaintLaurent CC krém

2014. július 31. Katushka

Már nem új keletű a CC krém fogalma sem. A BB krémek világ körüli hódítása után technikailag borítékolható volt, hogy fog jönni hamarosan egy újabb őrület. Ez a CC krém, vagyis a bőrszín tökéletesítő krém.  Ezeknek a krémeknek a lényege igazából annyik, hogy a bőr alaptónusát tökéletesítse és még természetesebbé varázsolja. 

ysl cc.jpg

Az  YvesSaintLaurent is kihozta a saját kis bőrszín tökéletesítő krémjét, ami az ígéretek szerint nem csak természetes színt ad, hanem a Glycanactif WTTM formulának köszönhetően egészséges ragyogást ad a bőrnek. Természetesen 3 színt találunk majd a polcokon, mivel ezeknek a játékával tudjuk helyreállítani a bőrünk színvilágát: 

  • ROSE - a friss és rózsás ragyogásért
  • APRICOT -  az egészségesen aranyló ragyogásért
  • LAVENDER - a természetes ragyogásért

Ha minden igaz, akkor már egy hét után is érezhető lesz a hatás, vagyis hogy a bőr ragyogni fog és makulátlannak fog tűnni. Amellett a fontos tulajdonság mellett sem lehet elmenni, hogy a széles spektrumú UVA/UVB védelem és az antioxidánsok pedig segíthetnek megóvni a bőrt a kiszáradástól.

Alkalmazása

Használható a smink alatt, a teljes arcon, vagy a smink utolsó lépéseként az alapozón, de én inkább az első megoldást javasolnám. Minden bőrtípushoz, így az érzékenyhez is illeszkedik.

És hogy ki melyiket válassza?Jöjjön egy kis "színmatek"

szinmatek.jpg

Az ára kissé borsos (ajánlott fogyasztói ár 19 800 forint), de akinek tényleg problémái vannak a saját bőrszínével, annak érdemes lehet egy próbát tennie.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása