Smink & Makeup

Itt van az ősz, itt van újra... The Body shop Colour Crush szemhéjfesték teszt

2014. szeptember 21. Katushka

Lassan, de biztosan itt az ősz is. Van aki szereti, van aki nem... Azok viszont, akik szeretik sminkelni magukat és szeretik a barnás, bronzos színeket, azok idén is tobzódhatnak, mert a legtöbb cég ilyen és ehhez hasonló árnyalatokkal rukkol elő. A Body Shop is a biztonsági játékosok közé tartozik ebből a szempontból.

Most két szemhéjfestéket teszteltem a kollekcióból. Mind a kettőnek igen erős színe van. Én azt javasolnám, hogy a kettőt együtt csak gyakorlott kezű hölgyek használják, de inkább csak önmagukban, világosabb színekkel kombinálják. Én persze felpattintottam a kettőt együtt, hogy lássátok, milyen intenzív, erős tud lenni az összhatás. :)

Névtelen.jpg

Mind a két préselt szemhéjfesték nagyon pigmentált és nagyon lágy őrlésű, selymes a textúrája. Minimálisan porzik, szinte semennyire. Nem kell belőle sok sminkeléskor. Mind a két árnyalat enyhén selyemfényű, így a finishe is sokkal játékosabb, mintha egyszerű matt szemfesték lenne.

Fotor091913336.jpg

Természetesen, mint minden szemhéjfesték alá, ez alá is kell bázis, de a befotózott swatchon nincs a festék alatt bázis, mégis igen jól kijött a színe. Nagyon jól satírozható és építhető a szín, így szinte bármilyen sminket el tudunk vele készíteni.

Fotor0919133220.jpg

Az általam készített sminkbe tehát bekerült mind a két szemhéjfesték és igyekeztem bemutatni multifunkcionális tulajdonságait.

  • A belső szemzugba egy fehér szín került, a mozgórész többi részére a Golden Cinnamon (260) került, ezt elsatíroztam egy pufi ecsettel.
  • A külső szemzugba felvittem egy keveset a Coco Deluxe (245) árnyalatból és ezt is alaposan eldolgoztam, ezzel árnyalva a sminket.
  • Egyszerű tus helyett szintén a Coco Deluxe árnyalatot használtam, amit összekevertem egy kevés tusbázissal, így máris a sminkemmel harmonizáló tust kapta.
  • Az alsó vízvonalat fekete ceruzával húztam ki, erre ment egy kevés először a Coco Deluxe-ból. Ezeket alaposan elsatíroztam egymással. Így egy viszonylag erőteljes, alkalmi sminket kaptam.
  • Pirosítónak a Golden Cinnamon árnyalatot használtam, mert hol van az leírva, hogy egy szemfestéket nem használhatunk pirosítónak?! :) A számra pedig egy egészen visszafogott, áttetsző rózsaszín szájfényt tettem. 

Ez lett a végeredmény...

Fotor0919132922.jpgFotor091913316.jpg

Ti szoktatok hasonló színeket viselni?

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása