Smink & Makeup

Karácsonyi csomag ajánló

2014. november 10. spacegirl

A kozmetikum remek ajándék karácsonyra is, a választás persze nem mindig egyszerű. Némi segítséget jelent, hogy ilyenkor megjelennek a gyártók által összeállított csomagok, amik általában kedvezőbb áron és igényesebb kiszerelésben érkeznek. A cégek idén is már gőzerővel készülnek a karácsonyra, így mi is kapjuk sorra a sajtóközleményeket az ünnepi csomagokról. Íme egy szubjektív válogatás a kedvenceimből az eddigi eresztésből.

NIVEA Original csomag: NIVEA Creme Care krémtusfürdő + NIVEA Zuhanyzás Közbeni Tápláló testápoló tej - Ár: 1.899 Ft

NIVEA Original csomag 1899Ft.jpg

A Nivea kínálatában a hagyományosak mellett idén találkozhatsz olyan különleges karácsonyi csomagokkal is, melyeken az SOS Gyermekfalvak apró lakóinak rajzait csodálhatod meg. A NIVEA és az SOS Gyermekfalvak közös rajzversenyének legjobb képei köszönnek ugyanis vissza az ünnepi dobozokon.

L’Oréal So Couture szempillaspirál és micellás víz - Ár: 4.499 Ft

prf_SoCouture_lux_vanocni_balicek.jpg

A legelegánsabb L’Oréal Paris szempillaspirál a különálló szempillákért. A rendkívül precíz felvitelt a tűpontos kefe biztosítja, mely szálanként fogja közre a szempillákat. A különlegesen selymes formula extra fekete pigmenteket tartalmaz a csomó nélküli, intenzív dús hatásért.

La Roche-Posay Respectissime hosszabbító szempillaspirál (fekete) és Fiziológiás micellás arctisztító ajándékcsomag - Ár: 4.999 Ft

LRP Respectissime  ajándékszett.jpg

A hiánypótló La Roche-Posay Respectissime Extension hosszabító szempillaspirál kíméletes, de hatékony formulája tiszteletben tartja az érzékeny szeműek és a kontaktlencsét viselők igényeit. Illatanyag-mentes. 

Vichy karácsonyi díszdobozok - Ár: 9.049 - 12.999 Ft

vichy_2014_karacsony.jpg

A Vichy minden korosztályra gondoló, "ideális duo" csomagokkal jelentkezett. Ezek kedvezményes áron kaphatók, ugyanis a második termék 50% kedvezménnyel került be. Ötféle csomag közül választhatunk: az Aqualia Thermal hidratáló, a Liftactiv Supreme a napközbeni bőröregedés elleni és a Neovadiol Gf a bőrtömörségvesztés elleni csomagokban egy nappali és egy éjszakai arckrémet találunk. Míg az Idealia duo csomaggal az arc és szemkörnyék területét kényeztethetjük a bőr minőségének átalakításáért és a Neovadiol Magistral csomaggal az érett, nagyon száraz arcbőr ápolásáért.

Garnier BB krém ajándékcsomag - Ár: 2.999 Ft

bbcream_vanocni_balicek.jpg

A Garnier BB krém 5 szépségápolási megoldással kényezteti a bőrt egyetlen krémben az azonnal tökéletes bőrért. Egységesíti a bőrszínt, hidratál, csökkenti a pirosságot, ragyogóvá teszi a bőrt, véd az UV-tól (SPF 15). A Micellás Arctisztító Víz a sminkeltávolítás, arctisztítás és az egész arcbőr megnyugtatásának (arc, szem, ajak) egyszerű módja egyetlen mozdulattal. A micellának köszönhetően az arctisztító mágnesként vonzza magához a szennyeződéseket.

Maybelline Colossal Go Extreme szempillaspirál és Colorama körömlakk - Ár: 2.499 Ft

MBL_colossal+nail_vanocni_balicek_close.jpg

A Colossal Go Extreme innovatív szempillaspirál nevéhez hűen, minden eddigi dúsító szempillaspirált felülír. A titok a belsejében rejlik, a kefe egyedi kialakításának köszönhetően dupla adag festékanyag kerül a spirálfejre mellyel extrém dússágot érhetsz el minden használat után.

NIVEA Ápolás csomag: NIVEA Creme Care krémtusfürdő + NIVEA Creme - Ár: 1.599 Ft

NIVEA apolas csomag 1599Ft.jpg

Eucerin Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém és szemránckrém ajándékcsomag - Ár: 7.670 Ft

Eucerin Q10.jpg

Tökéletes választás érzékeny arcbőrre. A termékek Q10-koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít. Növelik a bőr ellenálló képességét, csökkentik a ráncok mélységét. Illatanyag-, színezőanyag- és parabenmentes termékek.

L'Oreal Paris Nutri Gold arckrém és arcolaj ajándékcsomag - Ár: 4.999 Ft

dermo_nutrigold_extraordinary_vanocni_balicek.jpg

Az új megatrend a szépségápolásban az olaj. A L’Oréal Paris megalkotta az új Nutri Gold arckrémet és rendkívüli arcolajat, melyekben védő és antioxidáns tulajdonságairól ismert olajokat és értékes tápanyagokat egyesít a tápláltabb és ragyogóbb bőrért.

NIVEA Harmony csomag: NIVEA Harmony Time krémtusfürdő + NIVEA Dry Comfort golyós dezodor Ár: 1.299 Ft

NIVEA Harmony csomag 1299Ft.jpg

NIVEA Coconut csomag: NIVEA Coconut Sensation tusfürdő + NIVEA Fresh Natural golyós dezodor Ár: 1.299 Ft

NIVEA Coconut csomag 1299Ft.jpg

Ti elkezdtétek már beszerezni a karácsonyi ajándékokat?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása