Smink & Makeup

Végre egy jó fehérítő fogkrém! - blend-a-med 3D White Luxe Glamorous White

2014. december 16. spacegirl

blendamed_whiteluxe.jpg

Aki szokta olvasni a blogot, az tudja, hogy fogkrém tekintetében általában a Sensodyne-Elmex tengelyen mozgok, és ritkán evezek más vizekre. Ennek az az oka, hogy eléggé érzékeny az ínyem, és a legtöbb fogkrémtől néhány napon belül irritáció, rosszabb esetben sebesedés jelentkezik. A fogorvosom ajánlására egyébként fehérítő fogkrémeket szoktam használni, melyek segítenek eltávolítani a felszíni elszíneződést, amit például a dohányzás, illetve a kávé- és teafogyasztás (esetemben csak az utóbbi kettő) okozhat.

Édesapám javaslatára néhány hónapja kipróbáltam a blend-a-med 3D White LUXE-ot, sőt azóta már újra is vásároltam. A hivatalos leírása szerint a fogkrém háromlépcsős fogfehérítő formulája kémiai fehérítést és mechanikai tisztítást nyújt, valamint megakadályozza az új elszíneződések kialakulását. Azt ígéri, hogy a felületi elszíneződések akár 90%-át eltávolítja 5 nap alatt.

blendamed_whiteluxe_minta.jpg

Bár százalékos eredményt nehéz lenne mondani, nagyon elégedett vagyok a hatásával, szépen tisztít és fehérít. A kék színének köszönhetően azonnali optikai tuningot is ad. Jól habzik, kellemes az íze és nem teszi érzékennyé a fogakat. Ami pedig - nekem legalábbis - a legfontosabb, nem irritálja az ínyemet egyáltalán. Ha jó fehérítős fogkrémet kerestek, akkor ajánlom kipróbálásra! 

A blend-a-med 3D White Luxe egyetlen hátránya az ára, alap esetben kb. 1.200 Ft-ba kerül (én a Tesco-ban vásároltam), úgyhogy érdemes inkább leárazáson beszerezni.

A képek minőségéért elnézést, szürke őszi és fürdőszobai telefonos "művek".

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása