Smink & Makeup

Ránctalanító szérum elérhető áron a Niveától: Nivea Q10 Plus ránctalanító szérum gyöngyök

2014. december 21. spacegirl

mosoly.jpg

A tisztítás és a hidratálás a legtöbbünk arcápolási rutinjának része, míg a szérumokat már némi misztéria övezi, már csak a magas árak és a textúrák sokfélesége miatt is. A szérumokról elsősorban azt érdemes tudni, hogy koncentrált formában tartalmazzák az arcápolási hatóanyagokat, éppen ezért többnyire drágábbak, mint a hirdratálók és általában valamilyen konkrét bőrproblémára ígérnek megoldást. (A szérumokról bővebben ITT olvashatsz nálunk.)

A Nivea legújabb fejlesztése sokak számára elérhető közelségbe hozza ezt a kategóriát. A Nivea laboratóriumának szakemberei a Q10 koenzim, a hyaluronsav és a kreatin hatóanyagok kombinációját egy luxusösszetételű kozmetikumba zárták, így hozva létre egy egyedi ránctalanító szérumot. A receptúra egy speciális technológiát használ, amely védi a magas koncentrátumú Q10 koenzimet, mely valóságos gyöngyökként van jelen az ápoló, hidratáló gélben. Ezt értsd a szó szoros értelmében: a szérum hyaluronsavat és kreatint tartalmazó hidratáló gélből és Q10 koenzimet tartalmazó gyöngyökből áll. A gyöngyök az áttetsző flakonban jól láthatók és a luxustermékek varázsát hozzák el. Ennek a technológiának köszönhetően a Q10 koenzim magasabb koncentrációban kerülhetett a termékbe. Az adagoló megnyomásával a Q10 koenzimet tartalmazó gyöngyök elegyednek a géllel és így közvetlenül az alkalmazás előtt egy frissen aktivált szérum keletkezik.

nivea_q10_gyongyok.jpeg

A szérum hatékonyan pótolja a Q10 koenzim mennyiségét az arcbőr számára, a hyalurosavnak és kreatinnak köszönhetően pedig csökkenti a ráncokat, és aktívan hat az arcbőr öregedése ellen: rugalmasságot, feszességet és a regenerációhoz szükséges energiát biztosít. 

Q10 koenzim: Kitűnő antioxidáns, amely az arcbőr sejtjeiben természetesen is jelen van. Az arcbőrt energiával látja el és semlegesíti a káros szabadgyököket, meggátolva ezzel a sejtek károsodását és az immunrendszer gyengülését. Elkerülhetetlenül szükséges a bőr regenerálódásához és a bőrsejtek folyamatos megújulásához. Csökkenti a ráncokat, serkenti a bőr biológiai folyamatait és megelőzi öregedését.

Hyaluronsav: Ugyanúgy előfordul az emberi testben természetes formában, és fontos szerepet játszik a bőrben. A hyaluronsav tökéletesen magához köti a vizet, csaknem ezerszer nagyobb mennyiséget képes megkötni, mint amennyi a saját térfogata, ennek köszönhetően a nélkülözhetetlen hidratáló anyagok között tartjuk számon. Befolyásolja a bőr feszességét, rugalmasságát, kisimítja a ráncokat, gyorsítja a sebgyógyulást és gátolja a sebhelyek kialakulását.

Kreatin: A testünk összes sejtjében természetesen előforduló mikropeptid, de a legnagyobb kreatintartalom közvetlenül az izomszövetben található. Fő feladata, hogy az izom- és idegsejtek számára elegendő energiát biztosítson, de energiaraktárként is működik. A kreatin nélkülözhetetlen a sejtek megfelelő működéséhez, regenerálódásához, és immuntevékenységének megfelelő ellátásához. Fontos szerepet játszik az arcbőr egészséges struktúrájának biztosításában – serkenti a kollagén képződését.

A szérum alkalmazása előtt elengedhetetlen az arcbőr megtisztítása, a smink tökéletes eltávolítása. Az arcbőr így sokkal jobban fel tudja venni az aktív hatóanyagokat. A szérumot naponta kétszer ajánlják használni: reggel és este is, lehetőleg hosszú távon, hogy a szérum maradéktalanul kifejthesse hatását. Az arc-, a nyak- és a dekoltázs bőrére érdemes egy kevés szérumot felvinni, finoman szétkenni és hagyni beszívódni. A szérummal azokat a részeket külön is lehet ápolni, amelyek kiemelt gondoskodást igényelnek. Az arcbőr szérummal való ápolását követően a szokásos nappali, illetve éjszakai krémet kell használni.

A Nivea Q10 Plus ránctalanító szérum gyöngyök (40 ml) ajánlott fogyasztói ára 3.849 Ft. Last minute karácsonyi ajándéknak is ideális!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása