Smink & Makeup

Play It Sexy Pin Up Collection a Playboy-tól

2015. február 15. spacegirl

playboy_1200x627_sexypinup_150ml.png

A Playboy most egy mámorító illatú limitált kollekcióval jelentkezett, ami a Play It Sexy Pin Up névre hallgat. Az illatot az ellenállhatatlanul vonzó és bájos címlap lányok inspirálták, és nem más, mint az eredeti Play It Sexy illat kis rafinériával fűszerezett újragondolása.

A csábító illat egyszerre ártatlanul kislányos és nőiesen buja, tökéletes eszköz a hódításra! A provokatívan édes és tüzes illat tökéletesen tükrözi Kate, a vöröshajú szirén ellenállhatatlan vonzerejét, aki igazán tudja, hogyan kell játszani... természetesen címlap lányhoz méltóan!

playboy_pinup_coll.jpg

A Play It Sexy Pin Up parfüm keleties és édes illatvilágú. A fejillatban ragyogó pink grapefruit és mézédes mandarin jegyek pezsdítő frissességgel ruházzák fel a kompozíciót. A szívillatban puha-selymes bazsarózsa és őszibarack nektár az ártatlan érzékiséget árasztja, a titokzatos osmathus és mágnesként vonzó pacsuli kifinomult nőiességet adnak az illathoz. Az alapillatban édes praline és meleg vanília akkordok meghosszabbítják az illat tartósságát és egészítik ki tökéletes harmóniává a szexi parfümöt.

A Play It Sexy Pin Up kollekció csomagolását az eredeti Play it Sexy variáns alapján tervezték, de kiegészítve a csajos és bájos Pin Up kóddal. A parfüm dobozát finom pinkes csipkeminta díszíti, ami a bady doll és a budoire intim hangulatát idézi. Az előoldalon csábítóan pózoló modell ki is lehetne más, mint a gyönyörű Kate. A korhű rajzon Kate igazi címlaplányokhoz méltón rövid kis csipkeruhát és magassarkú cipőt visel és kacéran a válla fölött hátra pillant. A gömb alakú üvegen átlátszik a parfüm friss rószaszínje, a kupak pedig mi is lehetne más, mint a már jól ismert nyuszifül.

A kollekcióba a parfümön kívül parfüm dezodor és tusfürdő is tartozik. A hosszantartó friss érzésért használd a 24H parfüm dezodort. A tusfürdő pedig finoman hidratálja és csábítóan selymessé varázsolja bőrödet. A dezodor csipkés mintája pink színben pompázik, a fukszia színű tusfürdő pedig pink csomagolásban érkezik.

A termékek javasolt fogyasztói ára:

  • Playboy Play It Sexy Pin Up - EdT, 30 ml: 2.199 Ft
  • Playboy Play It Sexy Pin Up - DNS, 75 ml: 2.199 Ft
  • Playboy Play It Sexy Pin Up - deo, 150 ml: 949 Ft
  • Playboy Play It Sexy Pin Up - tusfürdő, 250 ml: 839 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása