Smink & Makeup

Nyereményjáték: Növényi ”tejturmix” a szomjas bőrnek

2015. március 11. Katushka

A bőrünk ápolása- nem ápolása nem függhet az évszaktól, csakis annyiban, hogy mindig évszaknak és bőrtípusnak megfelelő termékeket használjunk. Mindig fontos a megfelelő mértékű hidratálás, a napvédő hatásról már nem is beszélve. Sokan nem tartják fontosnak például, hogy a "téli arcápolási termékei" is tartalmazzanak fényvédőt, holott ugyan úgy érik a bőrünket a káros sugarak. De ez csak egy példa. Szintén nagyon fontos, hogy bőrtípusunknak megfelelő terméket válasszunk. Ha például zsíros bőrre nehéz, zsíros krémet teszünk, akkor többe tártunk vele mint használunk. HA pedig érzékeny a bőrünk, akkor annak megfelelő krémet kell választani, különben irritálhatja az adott anyag, összetevő  a bőrt, aztán mehetünk a bőrgyógyászhoz...

cf_compo_gam_rpk_transition.jpgA NUXE kifejlesztett egy olyan terméket, melyet kifejezetten az érzékeny bőrűeknek találtak ki, ez a Créme Fraiche család. A szépség valódi forrásaként, a Créme Fraiche család minden tagja 24 órán át tartó hidratálást biztosít: segít növelni a bőrünk víztartalékait és fenntartja az optimális nedvességszintet. Nyugtatja a bőrt, valamint jelentősen csökkenti az érzékeny bőrön fellépő irritációt és kellemetlen érzést. A család minden tagja több, mint 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz, például tiszta Aloe Vera kivonatot, shea vajat, akác-, mandula- és narancsvirágot. Ezek között találhatóak egészen egyedi és különleges hatóanyagok is, úgy mint a sziksófű a megerősített hidratálásért (extrém szárazságtűrő növény, még a sós vizű környezetben is megél), valamint a rizspor a mattító hatása miatt (túlzott faggyútermelés esetén a felesleget természetes módon megköti, így az nem tömíti el a pórusokat és nem csillog az arcbőrön).

A Créme Fraiche termékek használata javasolt minden korosztálynak érzékeny bőrre, reggel és este egyaránt az arcon és a szem környékén. Az arckrémek kaphatóak 3 különböző állagban: könnyű fluid textúra kombinált bőrre mattító hatással, krém textúra normál bőrre és gazdag krém textúra száraz, nagyon száraz bőrre. A Nuxe többi családjához hasonlóan itt is mindegyik változat parabén-mentes és nem komedogén.

Most 3 szerencsésnek lehetősége van megnyerni a bőrtípusának megfelelő Créme Fraiche bőrápolót. Nem kell mást tenni, mint válaszolni egy egyszerű kérdésre.

Az adatvédelmi nyilatkozatot innen lehet letölteni, az ÁSZF-t pedig innen lehet letölteni.

A játék most indul és 2015.03.18-ig lehet jelentkezni. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása