Smink & Makeup

Újdonság az AVON-tól: Nutra Effects termékcsalád

2015. március 15. Katushka

Korábban már írtam Nektek arról, hogy sajnos beteg lettem... Most nem erről lesz szó :) Sokkal inkább arról, hogy azóta igyekszem még inkább odafigyelni magamra és a táplálkozásomra, így áttértem a paleo étrendre. Sokan azt mondják, hogy ez a "húst-hússal diéta". Én azt gondolom, hogy nevezhetjük ezt akárhogy, a lényeg, hogy nincs benne semmi cukor, fehér liszt, tejtermék, vagyis kerülni kell mindazokat az élelmiszereket, amiket nem igazán tudunk jól hasznosítani. Ehhez persze néhány dolgot le kellett cserélni az itthoni kamrában, például a liszteket és az édesítőszereket, de megérte! Jobban vagyok, arról már nem is beszélve, hogy fokozatosan fogyok így a lelkemnek is jólesik, hogy szinte minden nap megkapom, hogy látszik, hogy sokat fogytam és hogy egyre jobban nézek ki :)

chia.jpg

Sokféle érdekes új alapanyaggal ismerkedtem meg, maglisztekkel például, de ami igazán izgi volt számomra az a Chia mag. A chia - más néven azték zsálya – egy ehető mag, amely Mexikóban és Délkelet-Ázsiában őshonos. A világ számos táján nagy népszerűségnek örvend és hazánkban is egyre többen fedezik fel, és használják áldásos hatásai miatt; csökkenti a koleszterinszintet, energetizáló hatású és gluténérzékenyek is fogyaszthatják. Magas omega-3 zsírsav, protein, antioxidáns, vitamin és ásványi anyag tartalmának köszönhetően a chia magot az egész szervezet hasznosítani tudja, de leginkább a bőr állapotára van jótékony hatással. Hihetetlen folyadékfelvevő képességének köszönhetően képes saját súlyának 12-14-szeresére duzzadni, benntartani a vizet, így bőrünkkel valóságos csodát tesz! A chia mag stabilizálja a zsíros és repedezett bőrt, felveszi a harcot a fertőzésekkel, megelőzi a sebek kialakulását, és pattanások kialakulását és csökkenti az arc pirosodását. 

Eddig egyféle termékcsaláddal találkoztam, ami ezt a magot használja és ez az AVON-hoz fűződik. Biztos van más termék is, de eddig ezzel találkoztam. 

A Nutra Effects termékcsalád tagjai

Hidratáló termékcsalád, a hosszantartó hidratálásért

A termékcsalád olyan aktív összetevői, mint a chia magok kivonata, intenzív hidratálást és táplálást biztosítanak 24 órán át, amitől a bőr ismét egészségesen élettelivé és puhává válik. Minden korosztály számára ajánlott, elsősorban normál és száraz bőr esetén javasoljuk.

avon1.jpg

 A termékvonal tagjai: Hidratáló nappali krém SPF15 és Hidratáló gélkrém

A termékek ajánlott fogyasztói ára: 1599 Ft

Kiszerelés: 50ml

Balancing termékcsalád, a hosszantartó, matt hatást biztosító hidratálásért

A termékcsalád feladata, hogy elősegítse a bőr egészségét oly módon, hogy beállítja a zsírtermelés és a hidratálás egyensúlyát, táplálja a bőrt, és mattítja a fényesedésre hajlamos részeket. A mattító összetevők támogatják a faggyútermelés csökkentését és a chia mag hatóanyagainak könnyebb felszívódását. Ennek köszönhetően bőrünk puhává, selymessé és kevésbé csillogóvá válik. Bármely korosztály számára ajánlott vegyes és zsíros bőrűeknek egyaránt.

avon2.jpg

 

A termékvonal tagjai: Mattító Hidratáló nappali krém SPF 15 és Mattító Hidratáló gélkrém

A termékek ajánlott fogyasztói ára: 1599 Ft

Kiszerelés: 50 ml

Radiance termékcsalád, a bőr természetes ragyogásáért

A Radiance termékcsalád alapja a papagájvirág-magkivonat. A termékcsalád csökkenti a bőr egyenetlen színtónusát, valamint megújítja a bőr hámrétegeit, így simább, ragyogóbb bőrfelületet varázsol a felszínre. A papagájvirágmag egy gyönyörű, egzotikus növény magja, mely kiválóan alkalmas a bőrtónus korrekciójára, helyreállítja az arcbőr színének ragyogását és természetes fényét. Sőt mi több, a termékcsaládban megtalálható egy ragyogást kölcsönző, színezett hidratáló is, ami nemcsak eltünteti a bőr tökéletlenségeit, de lágy színt is varázsol rá. Minden korosztály számára ajánlott, elsősorban fáradt, fakó, egyenetlen tónusú bőrre ajánlott.

avon3.jpg

A termékvonal tagjai: Ragyogást kölcsönző nappali krém SPF 20, Ragyogást kölcsönző éjszakai krém, Ragyogást kölcsönző színezett hidratáló SPF 20

A termékek ajánlott fogyasztói ára: 1599 Ft

Kiszerelés: 50 ml

Ageless termékcsalád 35 év felett, a bőröregedés első jeleire

Az Ageless termékcsalád a 35 év feletti nők bőrének igényeire megfelelően lett kifejlesztve. A gránátalmamag-kivonatot tartalmazó termékcsalád elősegíti a bőrfeszesítő elemek; a kollagén és az elasztin termelődését. A gránátalma antioxidánsokban gazdag, felveszi a harcot a szabad gyökökkel, így fiatalon tartja a bőrt, megtartja a bőr sima textúráját, fokozza annak rugalmasságát és feszességét. A formula táplálja és feszesíti a bőrt, láthatóan lágyítja a mimikai ráncokat (a nevető és az aggódó ráncokat is), és feltölti a mély barázdákat. 35 év felett, az öregedés első jeleit mutató bőrre ajánlott.

avon4.jpg

A termékvonal tagjai: Tápláló nappali krém SPF 20 és Tápláló éjszakai krém

A termékek ajánlott fogyasztói ára: 2099 Ft

Kiszerelés: 50 ml

Tisztító termékek

Gyengéden tisztító,  pH semleges, mosódiómag kivonatát tartalmazó termékek. A mosódió olyan összetevőt tartalmaz, ami vízzel vegyítve finom habbá alakul, így segítségével könnyedén eltávolítható a felesleges faggyú. A tápanyagokban gazdag mosódió eltávolítja a szennyeződéseket és a sminket, úgy tisztítja mélyen a bőrt, hogy közben nem szárítja ki. Minden bőrtípus és korosztály számára alkalmazható.

avon_nutra_effects_arctisztitok.jpg

A termékvonal tagjai: Habzó arctisztító és Mattító tonik

A termékek ajánlott fogyasztói ára: 1099 Ft 

Kiszerelés: 150 ml és 200 ml

A paletta jelenleg négy termékcsaládból áll, emellett egy arctisztító családot tartalmaz, melyek mind más-más bőrprobléma megoldására születtek, parabén-, ftalát- és színezékanyag-mentesek, így érzékeny bőrűek számára is tökéletes választást jelentenek. A paletta egy további vonallal bővül májusban, illetve újabb termékekkel az év hátralevő részében. 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása