Smink & Makeup

Tavaszi sminktrend a L'Oreal Paris-tól: Miss Manga Punky

2015. március 17. spacegirl

miss_manga_punky_bpalvin_preview.jpg

A L’Oreal Paris tavaszi sminktrendje a japán képregényhősök világba repít el minket. Hamvas bőr, baba arc, hangsúlyos manga szemek, óriás szempillák.... Te is könnyen elkészítheted magadnak ezt a sminket néhány egyszerű lépésben.

Arc:

A sminket az alapozással kezdd. Ehhez az Infallible alapozót ajánlom a bőrszíneddel megegyező árnyalatban. Hosszantartó, mégis természetes fedést biztosít.

Az orcára a Le Blush sandalwood pink halvány rózsaszín pirosítót használd, ez adja meg a manga smink babás jellegét, hamvas hatását. Hasznos tipp: ha enyhén mosolyogsz könnyen megtalálod a pirosító pontos helyét. Ha a kiugró kis „almácskákra“ egy üde színt használsz, természetesen friss lesz a sminked. Ha szükséges, egy kevés púderrel mattítsd a bőrödet. Ehhez a True Match Powdert ajánlom ami egy árnyalattal legyen világosabb az alapozódnál. Ez egy selymes, matt púder, mely természetesen fed, nem maszkszerű.

Szemek:

miss_manga_close_up_preview.jpg

A Super Liner Mat-Matic gél állagú szemceruzával húzd meg a tusvonalat. Ez egy intenzív, matt, fekete szemhéjtus, mely vízálló, ezért szupertartós és ceruza jellege miatt nagyon egyszerű a használata. A belső szemzugtól kifelé haladva fokozatosan vastagítsd a tusvonal ívét, egészen közel a szempillák tövénél. A külső szélétől indulva alul is húzd ki a szemedet, itt is közel, az alsó pillák tövéhez. Hasznos tipp: az alsó ívet ne húzd végig a belső szemzugig, csupán az alsó pillák 2/3 részéig, így nyitottabb lesz a tekinteted.

pack_miss_punky_v2_s_no_shadow_preview.jpg

 

A smink igazi mangás jellegét a Miss Manga Punky Mega Volume szempillaspirál adja meg. A speciális, rugalmas kefének köszönhetően a felső és alsó pillák is igazán feketék és hangsúlyosak lesznek. Több rétegben, bátran vidd fel a spirált a szempilla tövétől a végéig „fésülő“ mozdulatokkal.

A szemöldök ívét egy vele megegyező színű ceruzával finoman rajzold meg, a hiányzó szálakat kitöltve, majd az egységes hatás érdekében a Brow Artist Plumperrel könnyed mozdulatokkal fésüld át. Ez egy gél textúrájú színezett szemöldökfixáló, mely tartós, vízálló, mégsem ragad, természetes, rendezett hatást biztosít.

Száj:

 

Az ajkadra halvány pink színű, krémes állagú rúzst használj, a Color Riche Doutzen’s Nude rúzst ajánlom, mely lágy, nőies, tökéletes egy babás mangalány sminkhez. Ha merészebb sminkre vágysz, a Superliner Smokissime szemhéjtus segítségével számos különböző füstös szemsminket is készíthetsz magadnak, melyekkel még punkosabbá varázsolhatod a megjelenésedet. Hangsúlyozd a szem külső részét illetve az onnan kifelé irányuló vonalakat. A pont végű ovális applikátornak köszönhetően ezt könnyen elkészítheted. Válassz a három hosszantartó színárnyalat közül - fekete, barna vagy sötétszürke.

A Miss Manga sminkhez használt termékek:

  • Infallible alapozó: 5 099 Ft
  • Super Liner Mat-Matic gél állagú szemceruza: 2 399 Ft
  • Miss Manga Punky Mega Volume szempillaspirál: 2 999 Ft
  • Brow Artist Plumper: 3 499 Ft
  • True Match Le Blush: 4 399 Ft
  • True Match Powder: 4 399 Ft
  • Doutzen’s Nude Color Riche rúzs: 3 599 Ft
  • Superliner Smokissime szemhéjtus: 3 499 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása