Smink & Makeup

Különleges szemkörnyékápoló a La Roche-Posay-től

2015. március 21. spacegirl

lrp_toleriane_ultra_szem.jpgTavasszal, amikor tombol az allergia-szezon, rendkívül nehéz elkerülni a levegőben hemzsegő allergéneket. Az allergiára hajlamosak bőre ilyenkor kipirosodik, csíp, feszül, elönti a forróság, esetleg viszket. Éppen ezért ebben az időszakban ajánlott olyan speciális bőrápoló termékeket használni, amelyek nyugtatják, regenerálják és az irritáció veszélye nélkül védik az arcbőrt.

A La Roche-Posay újdonsága, a Toleriane Ultra szemkörnyékápoló kifejezetten az érzékeny szemkörnyék irritáció okozta diszkomfortérzetére és a szem duzzadtságára nyújt hatékony megoldást. A rendkívül könnyed és friss gél-krém a Neurosensin és Niacinamid hatóanyagoknak köszönhetően nyugtatja az érzékeny szemkörnyéki bőrt. 

Csökkenti az irritáció okozta szúró érzést és mérsékli a bőrviszketést. Koffeintartalmának köszönhetően jótékonyan hat a szem körüli duzzanatokra.

A hermetikus pumpás flakonba zárt textúra dörzsölés és irritáció nélkül ápolja a bőrt és maximális biztonságot nyújt. Megakadályozza a kontaminációt, azaz a szennyeződések bejutását a flakonba, továbbá a száraz maradványtermék leragadását. A termék kontaktlencsét viselőknek, ekcémás, illetve szeborreás dermatitiszes bőrűeknek is kifejezetten ajánlott.

Ajánlott fogyasztói ára 5.299 Ft (20 ml).

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása