Smink & Makeup

Teszt: Max Factor Glamour Extensions szempillaspirál

2015. május 26. spacegirl

max_factor_masterpiece_glamour_extension.JPG

A Max Factor meglehetősen erős a szempillaspirálok terén, ezért mindig nagyon kíváncsian várom az újdonságaikat. Idén áprilisban jelent meg a Glamour Extensions 3 az 1-ben spirál, amely különleges keféjének és a speciális formulájának köszönhetően elbűvölő tekintetet ígér. És hogy miért 3 az 1-ben? Mert egy termékben egyesíti a nők számára legfontosabb három hatást: dúsít, hosszabbít és intenzív fekete színt ad.

Sokan vastag keféjű spirálhoz fordulnak, ha hangsúlyos szempillákat szeretnének, de a Max Factornál másképp gondolkodnak erről. Szerintük a legfeltűnőbb pillákat keskeny kefével lehet megalkotni, mely nemcsak megfelelően dúsít és hosszabbít, hanem precíz keféjének köszönhetően egészen a tövektől a végekig festi be a pillákat, és pont megfelelő mennyiségű festéket lehet felvinni vele. Már egy réteg felvitele esetén is azonnali átalakulást ígér.

Hogyan működik ez az egyedi dúsító és hosszabbító formula?

  • Dúsítás: A Masterpiece Glamour Extensions 3 az 1-ben szempillaspirál formulája gömb alakú viaszrészecskéket tartalmaz, melyek szétválasztják a szempillákat, így azok vastagabbnak tűnnek.
  • Hosszabbítás: Ezzel párhuzamosan a formula több, mint 30.000 rostszálat tartalmaz, mely szempillahosszabbító hatással bír
  • Intenzív fekete szín: a formulában lévő szénrostoknak köszönhetően a sötét szín még intenzívebb.

Ezek után lássuk, hogyan is működik a gyakorlatban!

A csomagolása kifejezetten igényes, a fekete és arany szín eleganciát sugall (igaz, idővel sajnos megkopik). A kupak is eléggé duci, de ez egyáltalán nem zavarja a felvitelt.

Én mindig is a vékonyabb kefék híve voltam, mert számomra könnyebb kontrollálni őket, és jobban el lehet érni velük a szem sarkában lévő pillákat is. Ez ezzel a kefével sincsen másként, de az én ízlésemhez képest több festéket vesz fel. Ebből adódóan a pillákra is több kerül, így figyelni kell, hogy ne ragadjanak össze. A viszonylag egyenes kefe nem ível különösebben, így az egyenesebb pillájú hölgyeknek szinte kötelező szempillagöndörítőt használni előtte.

A hosszabbító hatása teljesen rendben van, már egy rétegben is gyönyörű hosszú pillákat varázsol. A dúsító hatása kevésbé erős, de az én pilláimnak ennél nem kell több.

A színe valóban mélyfekete, ebben teljesíti leginkább az ígéretét. Nem irritálja a szemet és egész nap a helyén marad, nem folyik le vagy kenődik el. Összességében nem rossz spirál, de - legalábbis számomra - nem ez a Max Factor eddigi legjobbja.

max_factor_masterpiece_glamour_extension_minta.JPG

A javasolt fogyasztói ára a drogériás spirálok felső kategóriájába esik, 4.299 Ft.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása