Smink & Makeup

Mi is az a Guinot Age Summum kezelés?

2015. szeptember 27. Katushka

Régóta, ha kozmetikushoz kell mennem, akkor csakis egy helyre megyek, Margóhoz (Richter Szépségszalon), aki szerintem az egyik legjobb kozmetikus itthon, nem mellesleg az egyetlen itthoni Guinot tréner. Régebben olvashattatok már egy posztot az arckezelésről, illetve anyukám is kipróbálta a fiatalító arckezelést. Most egy új kezelési típusról olvashattok, ami tényleg használ és akár egy picit hosszabb ebédidőben is elvégezhető. ;)

unnamed_2.jpg

Az Age Summum bőrfiatalító hatású, javítja a bőr feszességét és visszaadja annak ragyogását, halványítja a hajszálráncokat, barázdákat. A Guinot laboratóriumában kifejlesztett egyedi összetevőknek és magas hatóanyag tartalmának köszönhetően rendkívül jó hatásfokú kezelés, 50 perc alatt csodákra képes.

Mi a termékhasználat célja?

Bőrmegújítás, regenerálás, hajszálráncok, barázdák halványítása, bőrfeszesség javítása.

Kezelés menete:

1. Dermabráziós peeling: Shea mag őrleménnyel és mikroszemcsékkel fizikai úton távolítjuk el az elszarusodott hámsejteket. Édes mandula olaj tartalmának köszönhetően puhítjuk a bőrt, a peeling utáni feszülő érzés enyhítésére.

2.  Anti Age Serum: A szérum két komponensből áll, a krém alapból és friss C-vitaminból, amit a kezelés előtt közvetlenül kevernek ki, így azonnal felhasználhatóak jótékony hatásai. A C-vitamin szabadgyökmegkötő, antioxidáns, halványító hatású és javítja a kollagén szintézist, ezért nagyszerű hatóanyaga az anti age kezeléseknek. Ezenkívül még 56 aktív hatóanyagot tartalmaz a termék, melyek a Guinot saját laboratóriumában kifejlesztett egyedi összetevők. Ez az úgynevezett cellulaire complex, mely sejt szinten hat, aminosavakat, vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmaz, melyek a sejteken belül fejtik ki  hatásukat. 5 perc alatt masszírozzák be a szérumota bőrbe.

3. Anti age masszázs krém: A masszázs krém is speciális összetevőt tartalmaz, a hydrocitekomplex javítja a vízháztartást, segíti a bőr hidratálását. Ebben a termékben is megtalálható a Guinot által szabadalmaztatott 56 aktív hatóanyag, ezenkívül kis molekula súlyú hyarulon sav, mely képes beszívódni a bőr mélyebb rétegeibe, s ott kiválóan javítja a bőr vízmegkötő képességét. A pro-oxigén hozzájárul a bőr jobb oxigén eléréséhez és a hidrolizált DNS védi a bőr saját DNS-eit. Ezzel a krémmel 15 perces, speciális masszázst végznek.

4. Maszk: A maszk sokféle hatóanyagot tartalmaz, ilyen például a saját fejlesztésű Dynalift, melynek köszönhetően feszesíti a bőrt és javítja az arckontúrt. Mikor szorosan rásimítjuk a maszkot az arcra, egyben lezárjuk a korábban bemasszírozott krémet, hogy nagyobb hatásfokkal tudjon beszívódni. A maszk is tartalmaz hyarulon savat, itt ez már nagy molekulájú, azért, hogy a bőr felszínét is megfelelően hidratálja, feszesítse. Ezenkívül fontos összetevője a pro-collagen, a kollagén szintézis javítására, illetve a C-vitamin, ami a bőr ragyogását, tündöklését adja vissza.

fotorcreated_2_2.jpg

A kezelésben bármilyen korosztálynak ajánlható, évszaktól és nemtől függetlenül, tehát egész évben használható, viszont gyulladt, aknés bőrökre nem ajánlom. 

fotorcreated_10.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása