Smink & Makeup

PUPA Soft&Wild kollekció

2015. október 03. Katushka

Idén ősszel a divat világába visszatér az 50-es évek kifinomult eleganciája, egy új, modern külsőben. A vintage hangulatú lágy, letisztult színek harmonikusan társulnak a divatvilág A PUPA is követi a tendenciát és megalkotta a Soft&Wild névre hallgató sminkkollekciót, azon hölgyek számára, akik szeretik modern, hangsúlyosabb elemekkel feldobni a kifinomult, romantikus sminket. A púderrózsaszín árnyalatok a merész fuksziával örökzöldjéhez, az állatmintához. vegyülnek ebben az egyszerre gyengéd és vad kollekcióban. Az aranyozott csomagolást az állatminták teszik még izgalmasabbá.

pupa-soft-wild-autunno-2015-620-preview.jpg

VAMP! WET & DRY EYESHADOW szárazon és nedvesen is használható szemhéjpúder, tökéletes a szemek hangsúlyozására. Extra fényes, jól árnyékolható, könnyű, selymes és kellemes, tartós textúra.

softwild-vamp-wet-dry-eyeshadow.png

Ára: 2 590 forint 

A VAMP! DUO LINER & KAJAL egy maxi szemhéjtus és kajal ceruza. Két hegy – kétféle használat A kajal ceruza könnyen és precízen használható a vízvonal kiemelésére, mágikus és intenzív tekintetet garantálva. A szemhéjtus egy vékony és határozott fekete vonallal emeli ki a tekintetet, tökéletesen megrajzolt szemeket biztosítva. Könnyű, precíz és tartós textúra.

pupa-vamp-duo-liner-kajal-3-ml.jpg

Ára: 2 950 forint

A mély színhatású és abszolút csillogású I'M LIPSTICK-nek köszönhetően az ajkak teltek és tökéletesen hangsúlyosak lesznek.  Ez az intenzív és mély színhatású ajakrúzs már az első felvitelkor fényes és fokozottan pigmentált színnel definiálja az ajkakat a kifogástalan eredmény érdekében.

pupa-fall-winter-2015-soft-and-wild-collection-im-lipstick.jpg

Ára: 2 590 forint

Az arc ragyogóvá válik a SOFT&WILD BLUSH-nak köszönhetően, mely üdévé teszi az arcot és természetes csillogást ad neki. A végeredmény egy kifinomult “bonne mine” hatás.  A Soft&Wild kollekció két rózsaszín és egy aranyfényű árnyalatot vegyít egyetlen leopárdmintás termékben a természetesen ragyogó bőr érdekében. A könnyű és selymes textúra ultrafinom gyöngyökben gazdag és friss, sugárzó arcbőrt biztosít a bonne mine hatás jegyében. 

pupa-soft-wild-autunno-2015-620-4.jpg

Ára: 3 250 forint

A körmök szépségéről a LASTING COLOR GEL és a SOFT&WILD TOP COAT új színei gondoskodnak leopárd mintás mikroflitterekkel, melyek tökéletes kiegészítői a Soft&Wild megjelenésnek.  3D-s körömvastagító textúra a tökéletesen sima és feltöltött körmökért. Hiperpigmentált szín már az első réteg felvitele után, az extra intenzív, egységes és tartós színhatásért. Rekord gyors száradás.

smalti-autunno-2015-pupa-soft-wild.jpg

Ára: 1 590 forint

Már kapható a kollekció a PUPA üzletekben

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása