Smink & Makeup

Teszt - AVON 3D ajakrúzs - Heat Wave

2015. október 24. Katushka

Egyre inkább a rúzsokat részesítem előnyben. Ez lehet a korral jár :) Valamiért szeretek belük kísérletezni és általánosságban azért az elmondható, hogy jóval pigmentáltabbak, mint a szájfények, persze tisztelet a kivételnek. Az AVON 3D ajakrúzsai az ígéreteknek szerint, a kollagénnek köszönhetően teltebbé varázsolja az ajkakat, a  retinol segít feltölteni az apró barázdákat, hogy fiatalosan simák legyenek, a koffeint, a gránátalma és a jojobaolaj feszesíti ajkaidat, javítva a bőr rugalmasságát és hidratáltságát.

img_8273.JPG

Noss, ebből én annyit éreztem, hogy valóban puhák lettek az ajkaim, ami órákkal később is érezhető volt, viszont nem lettek sokkal teltebbek, sőt. Az a bajom ezekkel az ígéretekkel, hogy nem tudni pontosan mekkora volumen növekedést várhatunk. Lehet ám, hogy ha mikroszkóppal vizsgálnánk meg, akkor lenne látható változás, de szerintem ez szabad szemmel nem látható. Az viszont tény, hogy minél hidratáltabb a szánk, annál feszesebb  hat, de akkor sem várhatjuk, hogy Angelina Jolie szánk legyen :)

img_8274.JPG

A pigmentáltsága jó, bár nem túl erős. Inkább a rúzs és a szájfény közötti átmenetnek mondanám. Szép, de nem túl magas fénye van, így a hétköznapokra, munkába pontosan elég. A rúzs normál ára 1 699 forint, ami korrektnek mondható, de az esetek nagy részében szokott valamilyen akció lenni rájuk, így érdemes figyelni a katalógusokat, vagy a webáruházat

img_8279.JPG

img_8287.JPG

  • Termék: 9/10
  • Pigmentáltság: 8/10
  • Textúra: 10/10
  • Tartósság: 6/10
  • Felvitel: 9/10

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása