Smink & Makeup

Hazánkba is elérhető lesz a Kiehl’s márka

2015. október 29. Katushka

Ciki vagy nem, én nem ismertem ezt a márkát, bár láttam, hogy kb az összes beauty blog ettől repesett a múlt héten, úgyhogy biztos bennem van a hiba. De sebaj, mert kicsit utánanéztem, hogy többé ne legyek ilyen tudatlan. Ha Te is ebben a cipőben jársz, akkor itt van pár hasznos infó a márkáról azelőtt, hogy megnyitnék itthon első üzletüket novemberben a Westendben. 

New Yorkból indult világhódító útjára a gazdag történelemmel rendelkező, gyógyszertári múltra visszatekintő, kiváló bőr- és hajápolási termékeket kínáló Kiehl’s márka. 

kiehls.jpg

A Kiehl’s üzletek dekorációi világszerte a gyógyszertárak hagyományos világát ötvözik modern elemekkel, melyek egyszerre jellemzőek a helyi közösségre és a márka New York-i, East Village környékre. A különleges atmoszférájú üzletbe belépve azonnal a látogatók elé tárul a márka hosszú évekre visszanyúló története és egyedülálló jellegzetességei: a Kiehl’s márka örökségének nyomai mindenhol szembetűnnek, az első New Yorki-i üzlet fotójától a Kiehl’s alapító családjának portréjáig és a márka által szponzorált eseményekig. Olyan páratlan dekorációk is várják a vásárlókat, mint az Kiehl’s híres „Mr. Bones” csontváza. Bár nincs a világon két egyforma Kiehl’s üzlet, mindegyik magában hordozza a márka gazdag gyógyszertári hagyományait.   

Az egyedülálló és különleges eladási környezet mellett a Kiehl’s márka hű marad örökségéhez a kiváló vevőszolgálat tekintetében is. Minden Kiehl’s szépségtanácsadó professzionális szolgáltatást nyújt és szakértője nem csak a termékek összetevőinek, hanem a márka gyógyszertári hagyományainak, különleges kezeléseknek és a vásárlók bőr- és hajtípusához legjobban illeszkedő személyre szabott megoldásoknak.

A Kiehl’s márkánál hiszünk termékeink hatékony formuláiban és elkötelezettségünkben, hogy vásárlóinknak személyre szabott megoldásokat kínáljunk. Az ajándék minta koncepciónk a hosszú évekre visszanyúló gyógyszertári örökségünk része. Küldetésünk részeként  legfontosabb feladatunk, hogy vásárlóink egyéni kívánságaira megoldást kínáljunk”  

Cheryl Vitali, a Kiehl’s vezérigazgatója

 

Ezek után már én is kíváncsi vagyok a megnyitóra :) 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása