Smink & Makeup

NIVEA újdonságok a fiatalosabb bőrért

2015. november 04. Katushka

Nemrég írtam róla, hogy milyen fontos a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás. Ha az ott felsorolt tanácsokra odafigyelünk, akkor az már fél siker, de egy kicsit még így is rá lehet segíteni, ha olyan terméket használunk, ami valóban megoldás lehet a problémánkra. 

beauty_1.jpg

NIVEA Cellular Anti-Age Bőrfiatalító éjszakai arckrém

Az ápoló összetétel magnólia-kivonattal, rövidláncú hialuronsavval, kreatinnal és panthenollal serkenti az arcbőr sejtjeinek természetes aktivitását, így arra ösztönöz, hogy az érett arcbőr is fiatalként viselkedjen. Az aktív anyagok hatékonyan támogatják az arcbőr regenerálódását alvás közben. A krém csökkenti a ráncokat és kimutathatóan javítja az arcbőr tónusát. Az arcbőr reggelre megújul, újra selymesen lágy és üde lesz.

nivea_cellular_anti-age_borfiatalito_ejszakai_arckrem_3999ft.jpg

Ajánlott: 40 év feletti hölgyeknek

Ára: 3 999Ft

NIVEA Q10 PLUS Ránctalanító éjszakai arckrém

A Q10 koenzim és a kreatin a bőrben természetesen megtalálható alkotóelemek, de mennyiségük a bőrben a kor előrehaladtával csökken, így a bőr veszít energiaszintjéből és regenerálódási képességéből is. Ezért idővel megjelennek a bőröregedés első jelei. Ez az éjszakai krém a bőrben természetesen megtalálható Q10 koenzimet és kreatint tartalmazó formulája révén hatékonyan veheti fel a harcot a ráncok ellen - harmóniában a bőrrel.

nivea_q10_plus_ranctalanito_ejszakai_arckrem_3599ft.jpg

Ajánlott: 30 év feletti hölgyeknek

Ára: 3 599Ft

NIVEA Pure & Natural Regeneráló éjszakai arckrém

Ez a 95%-ban természetes eredetű éjszakai arcápoló krém intenzíven hidratál és támogatja a bőr egyensúlyát az éjszaka folyamán. A formula értékes bio argánolajat és bio aloe verát tartalmaz, panthenol tartalma révén pedig hatékonyan elősegíti a bőr regenerálódását. Reggelre a bőr láthatóan simábbá és hidratáltabbá válhat.

nivea_pure_natural_regeneralo_ejszakai_arckrem_2219ft.jpg

Ára: 2 219Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása