Smink & Makeup

CATRICE “Treasure Trove” Limitált Kiadás

2015. december 02. Katushka

Pazar ékszerek, flitteres hímzések és színjátszó lurex anyagok koronázzák meg az ünnepi szezont idén decemberben. Az új designer kollekciók nagyon elbűvölőnek bizonyulnak a díszes ruháknak köszönhetően. Az ünnepi, nőies smink ideális párosítás ehhez a stílusvilághoz. A CATRICE Treasure Trove Limitált Kiadás 2016 Januártól elhozza nekünk az ünnepi sminkhez szükséges tökéletes make-up kiegészítőket. A kiadás kötelező darabjai -matt és csillogó hatásúak – pezsgőarany, barna, bézs, barack és piros színekben pompáznak.  A szemhéjpúder paletta 8 intenzíven pigmentált színt tartalmaz, magába foglalva az arany és barna különböző árnyalatait. A kollekcióban lévő 4 körömlakk gyöngyház hatással tökéletes manikűrrel egészíti ki az ünnepi sminket.

catrice-holiday-2015-treasure-trove.jpg

CATRICE Treasure Trove – Szemhéjpúder Paletta

Nyolc magasan pigmentált púderes szemhéjpúder egy palettában. A selymes, lágy textúra matt vagy csillogó hatásokkal könnyen alkalmazható a szemhéjra. A színek tökéletes összhangban vannak egymással, a lágy pezsgő, a meleg barna tónusok és a mélyfeket szín lehetőséget biztosít számos különböző smink elkészítésére. A csomagolás egy igazi ékszerdobozra emlékeztethet minket, mely igazán elegáns megjelenést ad a terméknek. A beépített tükör és a csillagos mintázat még egyedibbé teszi a palettát.

catrice-holiday-2015-treasure-trove-1.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 2659 Ft

 

CATRICE Treasure Trove – Pirosító

Ez a pirosító aranyló részecskékkel ragyogó arcbőrt eredményez. A pirosító az arccsont legfelső pontjára alkalmazva gyönyörűen élezi és kontúrozza az arcot. Az egyedi csillag mintázat és a pirosító lágy textúrája – meleg rózsafa és pezsgő színek kombinációja.

Javasolt fogyasztói ár: 1489 Ft

CATRICE Treasure Trove – Arany Púder

Egy csipetnyi csillogás és az elegáns pezsgőszín kombinációja gyönyörűen kiemeli az arc és a nyak vonalát. Legkönnyebben púder ecsettel alkalmazható. Az egyedülálló csillagos dombornyomott kivitelezés még ragyogóbbá teszi ezt a terméket.

  • C01 Golden Grace

Javasolt fogyasztói ár: 1489 Ftcatrice-holiday-2015-treasure-trove-2.jpg

 

CATRICE Treasure Trove – Ajakrúzs

Három limitált szín egyedi csomagolásban. A három ajakrúzs lágy nude, friss barack és elegáns piros színekben pompázik, intenzív színt és lágy textúrát garantál. Az rúzsok visszafogott fényt adnak az ajkaknak – ideális kiegészítő az ünnepekre.

  • C01 Jewel Daze
  • C02 Caviar And Champagne
  • C03 Treasured Twinkles

Javasolt fogyasztói ár: 1329 Ft

CATRICE Treasure Trove – Folyékony Szemhéjtus

Az arany szemhéjtus – ecsetes applikátorral – bármilyen sminket ünnepi hangulatúvá varázsol. A folyékony, metál-arany textúra hosszan tartó, így ideális bármilyen speciális eseményre.

  • C01 Golden Grace

Javasolt fogyasztói ár: 989 Ft

catrice-holiday-2015-treasure-trove-3.jpg

CATRICE Treasure Trove – Körömlakk

A négy körömlakk hűen tükrözi az ünnepi szezon színvilágát: nude arany hatással, világos barack, korall és bordó színek várnak a Catrice állványokon. Mindegyik körömlakk elragadó gyöngyház hatással bír, speciális csomagolásuk pedig magáért beszél.

  • C01 Jewel Daze
  • C02 Golden Grace
  • C03 Caviar And Champagne
  • C04 Treasured Twinkles

catrice-holiday-2015-treasure-trove-4.jpg

Javasolt fogyasztói ár: 1159 Ft

A CATRICE “Treasure Trove” Limitált Kiadás elérhető 2016 Januártól a Müller drogériákban.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása