Smink & Makeup

Elseve Luminizer nyereményjáték

2016. január 17. Katushka

Pár napja már bemutattam nektek itt a blogon az Elseve legújabb termékcsaládját, a Nutri-Gloss Luminizer-t. Én már használom néhány hajmosás óta és valóban beváltja a hozzá fűzött ígérteket. Most itt van a lehetőség, hogy Te is kiragyogj a tömegből a hajadnak köszönhetően. Most Te magad is kipróbálhatod és meg is oszthatod tapasztalataidat a termékkel kapcsolatban. 

dsc_0264.JPG

Mit kell tenned?

Töltsd ki a blogon található regisztrációs formot helyesen és küld el nekem. Ha pedig nagyobb esélyt szeretnél a nyereményre és büszke vagy a fénylő hajadra, akkor ossz meg róla egy fotót az instagramon, amin taggeld be, hogy #ragyogjkiatömegből, persze ne felejtsd el a @sminkmakeupblog -ot is bataggelni rajta! Ez fontos! ;) 

Mit lehet nyerni?

5 szerencsést kisorsolok január 25-én, akik egy-egy sampont és balzsamot kapnak ajándékba.

A játék időtartama:

A játék most indul és 2016. január 24. éjfélig tart.

Hogyan juthatsz a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a nyertesnek a forgalmazó, akiket emailben fogunk értesíteni január 26-ig. A nyertesek január 28-ig jelentkezhetnek emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amelynek során hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

Sok sikert kívánok mindenkinek! :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása