Smink & Makeup

Újdonságok az AVON-tól - Bőr és hajápolás

2016. január 20. Katushka

A napokban már olvashattatok az AVON februári smink újdonságairól. Most a bőr és hajápolási újdonságokkal ismerkedhettek meg.

AVON Anew Nutri-Advance szemránckrém

A szemkörnyék érzékeny bőre különleges, odaadó ápolást igényel. Az Anew újdonsága, a Nutri-Advance szemránckrém értékes Omega-3, -6 és -9 zsírsavakat tartalmaz, mely mélyen táplálja, hidratálja, valamint simává varázsolja a szemkörnyék vékony bőrét. A tápláló krém ezen felül puhává varázsolja az érzékeny szemkörnyéki bőrt, és óvja annak nedvességtartalmát. Revitalizáló hatásának köszönhetően segíthet csökkenteni a ráncokat, segítségével pedig bőrünk visszanyerheti fiatalos megjelenését. Az Anew Nutri-Advance életkortól függetlenül, minden bőrtípuson használható, érzékeny bőrűeknek is ajánlott.

anew_nutri-advance_szemranckrem_2599_ft_30817_2.jpg

Normál ár: 2 599 Ft

AVON Planet Spa Treasures of the Desert

A Planet Spa új Treasures Of The Desert termékcsaládja értékes argánolajjal dúsítva biztosít mély regenerálást és intenzív hidratálást bőrünknek, miközben luxus spa élményt hoz otthonunkba.

A Treasures of the Desert termékpaletta talán legizgalmasabb tagja, a regeneráló testápoló balzsam, mely aranyló olajgyöngyöket tartalmaz, így tartósan hidratálja, puhává és simává varázsolja bőrünket. A téli hidegben kézfejünk különösen hajlamos a kiszáradásra, ezért igazi felüdülés lehet kezünk bőrének az extra táplálást biztosító, argánolajos regeneráló kézkrém, melyet kis, praktikus kiszerelésének köszönhetően bárhova magunkkal vihetünk.

planet_spa_treasuers_of_the_desert_2.jpg

Arcbőrünk regenerálásában hívjuk segítségül a radírozó hatású,hidratáló arctisztítót, mely tisztává és ragyogóvá teszi az arcbőrt anélkül, hogy kiszárítaná azt. Ennek tökéletes kiegészítője a regeneráló és tápláló agyagos arcmaszk, amely segít felszívni a feleslegessé vált faggyút és eltávolítani az elhalt hámsejteket. Emellett hozzájárul a bőr egészséges, fiatalos megjelenéséhez.

Normál árak:

  • Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló testápoló balzsam: 1 699 Ft
  • Planet Spa Treasures of the Desert hidratáló arctisztító: 1 299 Ft
  • Planet Spa Treasures of the Desert agyagos arcmaszk: 1 299 Ft
  • Planet Spa Treasures of the Desert regeneráló kézkrém: 1 299 Ft

AVON Skin So Soft aranyló testápoló olajspray andiroba olajjal

A téli hidegben bőrünk kiszárad és szó szerint szomjazik a hidratálásra. A Skin So Soft legújabb testápoló spay-je nemcsak ezt a hidratálást adja meg bőrünk számára, puhává és rugalmassá varázsolja azt, hanem aranyló ragyogást is kölcsönöz testünknek. Értékes andiroba olajat tartalmaz, mely segít helyreállítani a bőr nedvességtartalmát, valamint fokozza a kollagén termelést.

aranylo_testapolo_olajspray_799_ft_08680.jpg

Normál ár: 799 Ft

AVON Naturals rózsa és barack

Bár még csak az év elején járunk, a ragyogó rózsa és a lédús őszibarack édes aromái már a tavasz első ígéretét hordozzák magukban. Az AVON új Naturals szettje ezzel a két nyarat idéző összetevővel igyekhosszaszik testünket és lelkünket is elvarázsolni, miközben kint még javában tombol a tél. Az illatos tusfürdő, a frissítő testpermet és a hidratáló testápoló nemcsak a hosszan tartó frissesség ígéretét hozzák el otthonunkba, hanem érzékeinket rabul ejtve repítenek bennünket egy varázslatos világba.

rozsa_es_barack_szett_2797_ft_51086.jpg

A szett normál ára: 2 797 Ft

AVON Advance Techniques száraz sampon

A modern nő eszköztárának elengedhetetlen kelléke a száraz sampon, amely hathatós segítséget nyújt minden haj-vészhelyzetben. Jól jön, amikor nincs idő a hajmosásra, ha nem tudunk, vagy épp nem akarunk hajat mosni. Néhány fújással könnyedén frissíthetjük fel frizuránkat két hajmosás között vagy a tartósan dús hatás elérése érdekében. Használjuk közvetlenül hajmosás után. Az Advance Techniques új száraz samponja magába szívja a zsírt és bármilyen helyzetben akár egy perc alatt, víz nélkül frissíti a frizurát.

szaraz_sampon_1349_ft_00067.jpg 

AVON tipp: A sampont használjuk száraz hajon, víz nélkül. Fújjuk hajunkra, majd egy törülköző segítségével masszírozzuk be ujjainkkal a fejbőrbe. A felesleget fésüljük ki, majd formázzuk hajunkat a megszokott módon.

Normál ár: 1 349 Ft

AVON Advance Techniques párnázott hajkefe természetes sörtékkel

Az új Advance Techniques luxus hajkefével nincs több gubanc és töredezett haj. A mindennapi hajformázáshoz ideális párnázott hajkefe természetes vaddisznószőrből készült sörtékkel és nejlonsörtékkel kombinálva segít kíméletesen kifésülni, még a kócos, gubancos hajat is. A puha sörtéknek köszönhetően a hajkefe kíméletes a hajhoz, így kevésbé töri vagy roncsolja azt.

advance_techniques_parnazott_hajkefe_termeszetes_sortekkel_1429_ft_42978.jpg

Normál ár: 2 399 Ft

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása