Smink & Makeup

ÚJ Chubby in the Nude Foundation Stick a Clinique-től

2016. március 24. Katushka

Vigyázz… Kész… Rajt! Bemutatkozik a Clinique Chubby család legújabb tagját, a Chubby in the Nude Foundation Sticket, ami egy hordozható alapozó stift, mely azonnal hosszú ideig tartós, építhető, és természetes hatású fedést nyújt.  Akár reggel visszük fel az arc egészére, akár csak felfrissíted sminked a nap során, a hidratáló hatású, krémes alapozó mindig könnyen eldolgozható, természetes hatású fedést nyújt. Fedéserőssége az enyhétől a közepesig építhető.

chubbynude_shopthead_bg.jpg

Hatása

  • Hordozható tökéletesség – a tökéletes, könnyen használható, biztonságosan hordozható alapozó egyaránt alkalmas a teljes arc alapozására és egyes foltok korrigálására.
  • No makeup Makeup - Festetlen hatású fedést nyújt, krémesen lágy formulája könnyen siklik a bőrön.
  • A 8 órán át tartós formula nem ül a pórusokba. A viselés során mindvégig megőrzi eredeti színét, izzadtság- és páraálló.

Jó tanácsok a felvitelhez

Néhány vízszintes vonalat húzva vidd fel az ÚJ Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick alapozót a homlokra, az orcákra, az állra, és húzz egy függőleges vonalat az orrnyergedre is. Dolgozza el a vonalakat lefelé és az arc szélei felé, míg a fedés csíkmentes és bőrhatású nem lesz.

Allergiateszttel vizsgált. 

100% illatanyagmentes. 

Az ÚJ Clinique Chubby in the Nude Foundation Stick 8 árnyalata már elérhető az összes Clinique szaküzletben. A parfümériákban, egyelőre még nincs. Az ára: 8500 Ft

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása