Smink & Makeup

Tanácsok a bronzosító használatához

2016. május 17. Katushka

Persze csodaszép, ha valakinek makulátlan, porcelán bőre van, de a legtöbb hölgy szereti, ha nyáron szép, napsütötte bőre van. Ehhez persze nem kell naphosszat aszalódni a napon, kitéve magunkat a káros sugaraknak. Használhatunk önbarnítókat, de sok esetben ezeket nem egyszerű használni, főleg az arcunkon. Erre a célra teremtették meg számunkra a bronzosítókat. De van pár jó tanács, amit érdemes betartani, ha bronzosító használatáról van szó.

Untitled_5.jpg

  1. Használj bronzos szemhéjfestéket a szemhéjadon, a szempilla vonalától egészen a mélyítővonalig. Egy sötétebb barna színt vigyél fel a külső szemzugba és ezt egy satírozóecsettel alaposan dolgozd el, befele haladva.
  2. Használj barna szemceruzát az alsó és a felső szempillavonalak kihúzására. Ezt a vonalat satírozd el picit egy ceruzaecset segítségével, így egy nagyon szép nyárias, bronzos füstös sminket kapsz.
  3. A harmadik lépés a "hármas" lépés :) Itt már az arc árnyékolása jön a bronzosítóval, amikor is egy hármast kell leírni az arcodon, kezdve a homlokodnál az arccsonton át az áll vonaláig. Ezzel természetes árnyékot adsz az arcodnak. Haladj könnyed mozdulatokkal, hogy ne legyenek éles határvonalak.
  4. Természetesen a smink elmaradhatatlan része a pirosítás. Ehhez érdemes egy rózsásabb pirosítót választani, így még természetesebb lesz az összhatás. A pirosítót az orcákra kell felvinni, de ügyeljünk rá, hogy a bronzosító és a pirosító találkozásánál ne legyenek éles határvonalak. Mindenképp dolgozzuk össze őket egy picit a pirosítóecset segítségével.
  5. Ha szeretnél valóban úgy kinézni, mint aki most jött a strandról, akkor érdemes beszerezni egy  bronzos fényű, enyhén csillámló száraz testolajat. Ezt a karokon, dekoltázson kell eloszlatni alaposan és megvárni, amíg a bőr beszívja, mert különben könnyen összekenheti a ruhánkat.
  6. És végül, koronázd meg a sminked egy természetes hatású szájfénnyel.

Forrás: makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása