Smink & Makeup

Sminkrekord született

2016. június 14. Katushka

152 hölgy változott át Marilyn Monroe-vá szombaton, legalábbis ami a sminkjüket illeti, hiszen D. Tóth Kriszta, Ábel Anita és Szűcs Adrienn vezető sminkmester segítségével a Max Factor Make-up Academy program „tanulói” sikeresen a legtöbben egyszerre sminkleckében résztvevők* Magyar Rekordját állították fel.

Yes smink! – köszöntötte a jelenlévőket D. Tóth Kriszta a Max Factor Make-up Academy „Diplomaosztó” zárópartiján. Később elmondta: „Nagyon jó energiák voltak itt ma este. Sokan azt hitték az egy éves no smink, no retus, no filter kampányom során, hogy akkor én már sosem fogok sminkelni. De valójában nem erről volt szólt. Hanem arról, hogy az ember vállalja, fogadja el magát úgy, ahogy van, a ráncaival, bőrhibáival és karikás szemével együtt. Legyen jóban önmagával itt bent. A smink sem arra való, hogy elfedje a belső problémákat, hanem hogy ha minden rendben van, akkor még jobban kiemelje a belső ragyogást! Ma, itt, ezt éreztem én is!” 

maxfactormakeupacademy_diplomaoszto5_s.jpg

Mint a színpadi beszélgetések során kiderült mind D. Tóth Kriszta, mind Ábel Anita sokáig idegenkedett a vörös rúzstól, de ma már mindketten szívesen használják, kedvelik. 

„Úgy látszik, a vörös rúzsra meg kell érni” – mondta Ábel Anita, aki azt is elárulta, ha nem itthon lenne az, aki, akkor legszívesebben az olasz televízióban lenne sminkes. Hiszen csodálja az olaszok stílusát, eleganciáját, a sminkelés pedig a hobbija.

„A hétköznapokban nem nagyon sminkelem magam, hiszen a bőröm a munkám, a szereplések miatt eléggé igénybe van véve. De ez nem jelenti azt, hogy egy kis szempillaspirált, egy kis ajakfényt vagy leheletvékony púdert nem teszek fel. Ha pedig van időm, akkor nagyon szívesen foglalkozom sminkeléssel! A magánéletemben is én szoktam magam kifesteni, amikor valamilyen alkalom van. Sőt, lánykoromban a barátnőimet is én sminkeltem, ha mentünk valahova” – mondta a művésznő.

maxfactormakeupacademy_diplomaoszto4_s.jpg

A sminkrekord során a résztvevők Szűcs Adriennek, a Max Factor vezető sminkmesterének utasításait követték az ikonikus Marilyn Monroe smink elkészítésében, aki szerint a világhíres színésznő imázsához 90 százalékban járult hozzá a sminkje és 10 százalékban a hajviselete. „Talán azt hisszük, hogy ez a smink csak egy tusvonal és egy piros száj, de valójában sokkal több ennél. Marilyn Monroe gondosan ki volt sminkelve minden alkalommal” – hívta fel a figyelmet. 

A Max Factor Make-up Academy „tanulók” a sminkrekord felállításával sikeresen letették a „záróvizsgát, és megkapták „diplomájukat”, azaz a nevükre szóló oklevelet. „Nagyon büszkék vagyunk a rekordra, amit köszönünk a jelenlévőknek, és köszönjük annak a több ezer nőnek is a részvételt, akik az elmúlt hónapokban velünk tartottak és követték az edukációs programunkat. A Max Factor Make-up Academy célja az volt, hogy ne csak a termékeket mutassuk meg a közönség számára, hanem plusz információval is ellásuk a nőket, segítő kezet nyújtva a mindennapi sminkelésben. Bár ez az évad lezárult, de hamarosan visszatérünk a program folytatásával” – emelte ki Petróczi Éva, a Max Factor márkamenedzsere.

maxfactormakeupacademy_diplomaoszto3_s.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása