Smink & Makeup

Nyári napozó termékek a Vagheggi-től

2016. augusztus 12. Katushka

Nyáron sok szó esik a fényvédelem fontosságáról, arról, hogy napozást mindig egészítse ki napozó termékek használata, hogy elkerüljük a leégést, csökkentsük a bőrrák kialakulásának kockázatát és hosszantartó barna színt szerezhessünk magunknak. Kevés szó esik ellenben arról, hogy napozáskor a bőr öregedése fokozott ütemben zajlik a napfény hatására, s igenis, a fényvédelem mellett a bőrvédelemre legalább annyira fontos! Az olasz fitokozmetikia világmárka, a VAGHEGGI, mely kiemelt figyelmet fordít a prevencióra, megalkotta öregedésgátló napozó termékcsaládját, a SUN-t.

unnamed_2_1.jpg

FORRADALMI ÚJDONSÁG – MI A TITOK?

A SUN két nagyon különleges és ritka hatóanyagnak köszönheti hatékonyságát és sikerét a bőr napozás közbeni öregedésének megakadályozása érdekében tett erőfeszítéséért. Az egyik a cola dióból kivont okta-peptid5, melyet nevezhetünk a barnaság aktivátorának is, ami meggátolja a napozás közben szerezhető zavaró foltok megjelenését. A másik hatóanyag együttes pedig az ún. MTX complex. Ez az összetevő képes a napfény energiáit átalakítani a bőrben, s ezáltal gátolni a bőr öregedését. Nincs többé szükség arra, hogy napozás előtt külön bekenjünk a bőrünket hidratáló, antiaging és fényvédő krémekkel, hiszen a SUN egy terméken belül garantálja a többlépcsős védelmet. 

UV-A, UV-B – a káros hatások a sötétben is folytatódnak! Tudtad, hogy a Yale Egyetem kutatócsoportja igazolta, hogy az UV-A sugárzás a napozást követően is károsítja a bőrt? Az UV-B sugárzás káros hatásai árnyékban leállnak és a bőr elkezdi a regenárlódását, ezzel szemben az UV-A káros hatása még órákkal a napozás után is gyártja a bőrsejt DNS-ét károsító anyagcsere termékeket. A VAGHEGGI SUN termékcsaládja olyan UV-A és UV-B fotostabil fényszűrővel rendelkezik, mely nem halmozódik fel a bőrben!

unnamed_1_2.jpg

Napozó olaj, fogyasztó és hajvédő hatással 20 SPF

Ennek a többfunkciós olajnak az egyik hatóanyaga, a Murumuru vaj a napfény hatására stimulálja a zsírbontást, így megvalósul a legnagyobb álom: napozás közben fogyunk is. Ezt a terméket a hajunk védelem érdekében is használhatjuk: bedörzsölve a hajba óvja annak szerkezetét a káros napsugaraktól.

A Vagheggi napozó termékei változatos textúrákkal rendelkeznek, melyből mindenki saját igénye szerint választhat! Komfortos a használatuk és gyorsan beszívódnak a bőrbe!

  • KRÉM: ideális a szárazabb bőrűek számára, nélkülözhetetlen az arc bőrére
  • TEJ KRÉM: hidratálja és simítja a bőrt, a test bőrére javasolt a használata
  • MIKROEMULZIÓS SPRAY: 2016-os újdonság, permetezhető anyag! Magas fényvédelemmel ellátva, vízálló hatással anélkül, hogy a bőrön zsíros hatást eredményezne! Ideális mindenki számára, aki szereti a praktikus használatot és a magas fényvédelmet elnehezítő érzés nélkül.
  • OLAJ: selymes és érzéki, mélyen táplálja a bőrt és megvédi a hajat is; javasolt mindenkinek, aki különleges kozmetikai minőséget keres a napozó termékekben is.
  • ZSELÉ: ideális a napozást előkészítő termékeknél, mindenkinek, aki azonnali barnulásra vágyik vagy egy mélyhidratálásra a napnyugta után.
  • STICK: tökéletes az érzékeny területekre, ajkakra, foltokra, anyajegyekre, mindenkinek, aki egy olyan praktikus napfényvédőt szeretne, amit mindig magával hordhat.
  • ÖNBARNÍTÓ ZSELÉ: ideális mindazoknak, akik barnaságra vágynak napfény nélkül.

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása