Smink & Makeup

Smink tanácsok egy bronzos party sminkhez

2016. szeptember 23. Katushka

Ősszel kevésbé használunk élénk színeket. Sokkal inkább barnás, bronzos, sötétebb színeket részesítünk előnyben. A legtöbb kozmetikai cég ősszel az ilyen színeket kápráztat el minket. És ha már minden polcon ezekkel a színekkel találkozunk, akkor jöjjön néhány jó tanács, hogy ezeket a színeket, hogy használjuk egy esti party smink alkalmával.

Sokféle palettát választhatunk erre a célra, a lényeg, hogy jó minőségű legyen.  

nude_paletta.jpg

Hogy legyen némi jelmagyarázat, most az alábbi palettáról mutatok nektek egy sminket, de ezt bármelyik nude palettával el tudjátok készíteni!

 

Isadora_Paradox_EyeShaQua_Makeup_1.jpg 

Miután lealapoztuk a szemhéjat akkor ágyazzunk meg a sminknek az "A" színnel ami egy pezsgő színű fényes szemhéjpúder. Ezt vigyük fel a belső szemzugba és a szemöldökcsont alá.

StepbyStep_CatEyes_Paradox_3.jpg

A szemhéj mozgó részére vigyünk fel egy keveset a "C" színből, mely egy nagyon szép, mély barna árnyalat. Ezt dolgozzuk el egy satírozó ecsettel, hogy ne maradjanak éles vonalak. Ebből felvihetünk egy picit az alsó szempilla vonalába is. Azt pedig inkább egy ceruza ecsettel dolgozzuk el, mert azon a területen azzal kényelmesebben és precízebben lehet dolgozni.

StepbyStep_CatEyes_Paradox_4.jpgHa ezzel is megvagyunk, akkor egy lapos ecsetet mártsunk bele a "B" színbe és vigyük fel ezt a csillogó bronzos árnyalatot a mélyítő vonalba és a fölé, majd azt is alaposan dolgozzuk el. Az alsó szempilla vonalába nagyon vékonyan tegyünk belőle, azért is, hogy harmonizáljon a szemhéjjal.

StepbyStep_CatEyes_Paradox_5.jpgAzért, hogy a smink tényleg alkalmas legyen egy esti bulihoz érdemes tovább füstösíteni azt. A szemhéj külső részéhez vigyünk fel a "D" színből is, ami egy igazán sötét barna csokoládé szín. Ez most ezen a képen picit elnagyoltnak tűnik, de ha alaposan elsatírozzuk, akkor nagyon szép lesz a végeredmény. Ez a szín nem matt, de nagyon minimális fénye van. Ugyan ezt a színt felvihetjük az alsó szemhéjra is, összekötve a felső árnyalással.

StepbyStep_CatEyes_Paradox_6.jpg

Ha a szemhéjpúdereket felvittük, akkor az alsó vízvonalat húzzuk kis sötétbarna, puha szemceruzával.

 

StepbyStep_CatEyes_Paradox_7.jpg

Ha már ezzel is megvagyunk, akkor már csak az utolsó simítások vannak hátra. Vegyünk egy sötétbarna, vagy fekete vízálló tust és húzzuk ki vékonyan a felső szempilla vonalát.

 

StepbyStep_CatEyes_Paradox_8.jpgVégül igazítsuk ki a szemöldökünket és a szempillákra használjunk fekete szempillaspirált.

Nem is olyan nagy ördöngösség, igaz?! :)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása