Smink & Makeup

Megoldások alapozóra - Giorgio Armani

2016. október 13. Katushka

Amikor arról beszélünk, hogy ki milyen alapozót válasszon, akkor az első kérdés nem is az árnyalat lesz, hanem az, hogy a bőrtípusának mi a legmegfelelőbb. Ez talán a legfontosabb, mert ha rossz a textúra, az összetétel, akkor rémes dolgok történhetnek. Most nem allergiás reakcióra gondolook, mert az azért nagyon ritka egy minőségi márka esetében, de ha mondjuk egy zsíros bőr kap egy nehéz textúrát, ami még akár olajos is, az nagyon kényelmetlen lesz, arról nem is beszélve, hogy nincs az a púder mennyiség, ami megállítja az átfényesedést. Ezután jöhet a szín választása, de erről korábban már olvashattatok a blogon. Most a Giorgio Armani új kollekciójának, a Face The Runway-nek a termékeiről olvashattok, melyet a kifutók izgalmas világa inspirált.

giorgio-armani-face-the-runway-collection-fall-winter-2016-1.jpg

Designer Cream krémes, formázó, hidratáló alapozó

A Giorgio Armani Beauty Designer Cream alapozója új, kifinomult és elegáns csomagolásban. Az első rugalmas alapozó, ami segít újraformálni az arcot, hogy kipihentebbnek, ragyogóbbnak és fiatalosabbnak tűnjön. Micro-selyem tartalmának köszönhetően segít feltölteni a finom ráncokat, a bőr ellenállóbbnak, feszesebbnek tűnik. Az arcbőr tökéletesítésére tervezve.

armani_designer_cream_n_4_rvb.jpg

7 árnyalatban elérhető.

Ára: 26 700 Ft

Compact Cream Concelear kompakt krémkorrektor

A Giorgio Armani Beauty legújabb korrektora, ami magas fedést biztosít vékony rétegben is. A titka az egyedi formulában rejlik, mely bőrpuhító olajat és magas diszperzitású pigmenteket tartalmaz. Így a kompakt korrektor segít elfedni a tökéletlenségeket és a sötét szem alatti karikákat. Egyedi, precíziós applikátorral kapható.

ga_pack_compact_cream_concealer_n_2_2400_rvb.jpg

5 árnyalatban elérhető.

Ára: 11 900 Ft

High Precision Retouch precíziós korrektor

A Giorgio Armani legendás korrektora 3 új árnyalatban érkezik fényes fekete csomagolásban. A formula könnyű, hidratáló hatású micro-gömböket és ragyogó hatást biztosító mikro-fil gyöngyöket tartalmaz.

high_precision_retouch_rvb_2400.jpg

Ára: 10 900 Ft

UV Master Primer sminkalap SPF40 fényvédő faktorral

Innovatív primer, mely segít kisimítani a bőrfelszínt, finomítani a pórusokat és egy tökéletes fedőréteget biztosít, előkészítve az arcbőrt a sminkelésre. Fényvédő rétegének (SPF40) köszönhetően segít megóvni a bőrt a külső hatásokkal szemben. Az arcbőr ragyogónak és tökéletesnek tűnik.

uv_master_primer_rose_rvb.jpg

Két árnyalatban elérhető.

Ára: 15 500 Ft

Fluid Master Primer sminkalap

Innovatív primer az arcra, mely segít kisimítani a bőrfelszínt és összehúzni a pórusokat, előkészítve a bőrt a sminkelésre. Elfedi a tökéletlenségeket és mattító hatással rendelkezik.

fluid_master_primer_rvb_png.jpg

Ára: 15 500 Ft

Kapható exkluzívan a kiemelt parfümériákban: Douglas Parfüméria Mammut és Douglas Parfüméria Westend.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása