Smink & Makeup

Nyereményjáték - Tricovel

2016. november 16. Katushka

Pár hete már láthattatok egy posztot arról, hogy mi is okozza  hajhullást, a töredezést, illetve, hogy mit lehet ellene tenni. Sok levelet kaptam ezzel kapcsolatban, épp ezért arra gondoltam, hogy csinálok egy jó kis nyereményjátékot, amiben is 5 darab Tricovel ajándékcsomagot sorsolok majd ki! Érdemes játszani, mert valóban hatékony vitaminról van szó. Hatékonysága klinikai vizsgálatokkal igazolt. Már egy hónapja szedem és láthatóan egészségesebb a hajam, mint korábban!

A játék most indul és 2016.11.30-ig tart. Nem kell mást tenned, mint jelentkezni a játékra, válaszolni pár egyszerű kérdésre és máris esélyed nyílik arra, hogy megnyerd az egyik ajándékcsomagot. A válaszokhoz segítséget ezen és ezen a linken találsz. 

Hogyan juthat majd a szerencsés a nyereményhez?

Az ajándékcsomagot postán juttatja el a forgalmazó a  nyertesnek, akit emailben fogok értesíteni, december 2-ig. A nyertes december 4-ig jelentkezhet emailben. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időpontig, akkor új sorsolásra kerül sor, amiben hasonlóan járunk el. A játékot nem a Facebook szervezi. Egy személy egy érvényes nevezést adhat le. 

A nyereményjáték a Tricovel forgalmazójának jóvoltából valósulhatott meg!
Exeltis Magyarország Kft.
1011 Budapest, Fő u. 14-18.
Telefon: +36 1 275 0338; +36 1 275 0343
Fax: +36 1 275 3219
info.hu@exeltis.com
www.exeltis.hu


A Tricovel tabletta étrend-kiegészítő. Nem szolgál betegség kezelésére, gyógyítására, megelőzésére. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása