Smink & Makeup

Bizarr "alapozási technikák"

2017. március 18. Katushka

Mindig meg tudnak lepni a fiatalok. Tavaly volt egy olyan dili, hogy mindenki villával, WC kefével és mosogatószivaccsal sminkelte magát. Majd bejött a piacra szilikonos alapozó "szivacs". Egyből ihletet kapott pár fiatal és megkreálták a saját szilikonos szivacsukat. Volt aki a szilikonos melltartóbetétjét vágta szét és használta, de volt aki ennél is messzebb ment... Sokan az alapozószivacsukat, vagy beautyblenderüket gyömöszölték bele egy óvszerbe, majd vitték fel vele az alapozót az arcukra. Ekkor már azt hittem, hogy ennél nincs lejjebb... 

Majd pár napja belefutottam az eddigi legextrémebb alapozási hülyeségbe, amit valaha láttam. A csajok elkezdték magukat a tamponjaikkal sminkelni. Nyilván új darabokat használtak, mert talán ha használt lett volna, attól már az ő belük is kifordult volna... Bámulatos, hogy néhányan milyen "leleményesek", vagy csak megdöbbenteni akar.

Az elgondolás lehet nem feltétlen rossz, de könyörgöm, ezt azért már ne! Remélem ez már tényleg az őrület legvége és nem jön valaki elő egy újabb agyrémmel. Nem vagyok egy konzervatív csaj, de azért mindennek van határa!

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása