Smink & Makeup

Teszt - AVON mark Big and Style szempillaspirál

2017. október 29. Katushka

Szempillaspirálból sosem elég! Ez az egyik olyan sminkeszköz, amit viszonylag sűrűn kell cserélgetni, épp ezért kicsit bátrabban kísérletezhetünk, mert max fél évig ajánlott 1-1 darabot használni. Esetemben szerintem már 100-hoz közelít az a szám, ahogy szempillaspirált kipróbáltam már, így elég jól tudom, hogy mit szeretek egy ilyen terméken. 

mark_big_and_style_dusito_szempillaspiral_1999_ft_2.jpg

Az AVON rendszeresen próbál újítani a termékeim, ami van hogy tök jó sikerül, van hogy kevésbé. Nemrég a Big and Style szempillaspirált frissítették fel. Nem minden zugot és pillát érünk el a spirálkefével, így a már befestett szálakra több festék kerül, ezért nehezek és túlfestettek lehetnek szempilláink. Ezzel a dúsító szempillaspirállal most viszont újra és újra formázhatjuk szempilláinkat a tökéletes hatás elérésének érdekében, azok mégsem nehezülnek el, rugalmasak maradnak akár egész napon át. A Lashflex technológiának és a speciális szempillaformázó kefének köszönhetően pedig lenyűgözően dús hatású pillákat érhetünk el csomósodás és elkenődés nélkül, amit kedvünkre formázhatunk sminkünk lemosása nélkül.                                                              
mark_big_and_style_dusito_szempillaspiral_1999_ft_mood_2.jpg

Mondjuk a kampányfotó határozottan rácáfol arra, hogy nem csomósodik össze a szempilla. 

Alapos tesztelésnek vetettem alá és a következőkre jutottam.

A spirál keféje első ránézésre szokásos, szőrkefésnek néz ki, de ha közelebbről megnézzünk vannak benne szakaszok, vagyis ahol nincs kefe, amolyan propeller formájú. Érdekes, eddig ilyet még nem láttam. A funkciójára még nem jöttem rá. A festékanyagot jól felveszi, már-már lehet picit többet is, de még nem vészes. Akinek sok az szépen lehúzhatja a tok nyakánál a felesleget. A belső, apró pillákat jól el lehet vele érni.

Ami a dúsító hatást, illetve az összetapadás mentességet illeti... háát... Én sajnos nem vettem észre, vagyis volt már a kezemben olyan spirál, ami ennél azért többet tudott, például az egy elődje, az Big&Multiplied spirál. Egyáltalán nem rossz darab, de nagy formázást nem kaptam tőle. A pilláimat kiemelte, de nem adta azt az áhitott wooow érzést. Azzal kicsit vitatkoznék, hogy szuper dúsítást ad és nem csomósít, de nem volt nehéz érzete és egész nap szépen a helyén maradt. 

untitled_collage_2_1.jpg

A barátnőm pilláin szemléltetem, hogy mennyire látványos is hosszú pillákon.

Összességében jó volt vele dolgozni, szép pillákat csinál, de kicsit átlagosat. Nappalra tökéletes viselet, de egy nagyobb sminkhez lehet kicsit kevés. Amit viszont biztosan ajánlhatok, az az, hogy akinek szép hosszú pillái vannak, azoknak jó választás lehet, mert azokat csodásan kiemeli! 

Ár-érték aránya jó, mert alapáron 1 999 forintba kerül, de most 1 399 forintba kerül!  

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása