Smink & Makeup

Óriási karácsonyi Clinique nyereményjáték

2011. december 16. Katushka

Közeleg a karácsony és úgy gondoltuk, hogy meglepünk Titeket az egyik kedvenc márkánkkal karöltve.

Clinique felajánlott egy hatalmas nyereménycsomagot, amit a Clinique Magyarország Facebook és a mi Facebook követőink között sorsolunk ki. Ez nem más mint 50, azaz ÖTVEN ajándékcsomag. Ekkora nyereményünk még nem volt eddig soha!

A játékban résztvevőknek nagyon nagy esélye van most nyerni!!! Tehát érdemes játszani!!! Kétféle ajándékcsomagot fogunk kisorsolni az 50 szerencsés között.

A szabályok nagyon egyszerűek!!! :) Nem kell mást tennetek, mint követni (like-olni) a Clinique Magyarország Facebook oldalát, és követni a Makeup.blog Facebook oldalát. Mind a kettőről küldeni egy képet (screenshotot) a makeupblog.nyeremeny(kukac)gmail.com-ra, amiben már csak azt kell leírnod, hogy a Facebook-on milyen néven követsz minket (mert lehet a képen nem fog látszani).

Tehát nagyjából így nézzen ki a levél tartalma :) példa:

Tárgy: Clinique nyereményjáték

Szia Kata!

A Facebookon Balla Katalin néven követlek és csatoltan küldöm a két képet, amiben látszik, hogy mind a két Facebook oldalt követem.

A játékra december 23-a délig (12:00-ig) lehet jelentkezni!!!

 A nyertest az érvényes jelentkezést leadók közül sorsoljuk ki és emailben értesítjük. A nyereményeket 2012. március 31-ig lehet majd átvenni a Váci utcai Clinique boltban. Az adataitokat semmilyen más célra nem használjuk fel. A játékot nem a Facebook szervezi.

A játékkal és a szabályokkal kapcsolatban, ha kérdésed lenne, nyugodtan írj erre a címre: makeupblog.nyeremeny(kukac)gmail.com.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása