Smink & Makeup

L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendek: Electric Chic Look

2012. november 08. spacegirl

A második smink, amit bemutatunk nektek a L'Oreal Paris őszi-téli sminktrendjeiből, az az Electric Chic Look. Ez egy szájhangsúlyos, de a szemeket is kiemelő smink.

electric_chic.png

Így készítheted el magadnak ezt az igazi bulis sminket:

"A Lumi Magique alapozóval egységesítjük az arc színét, szerkezetét. A szem alatti árnyékokat a Lumi Magique Highlight korrektorral  fedjük el. Fénnyel borítjuk az orrnyerget, nevető izmocska területét és teszünk egy pöttyöt az áll közepére. Ujjunkkal összedolgozzuk és finoman fixáljuk, púderezzük. Az arccsontot kiemeljük a The Blush Sandalwood Pink árnyalatú arcpirosítóval.

A szemkiemeléshez a Color Riche LeKhol 108-as Portofino Blue kék szemceruzára lesz szükség. Emeljük ki a szempillatövet fent és alul a vízvonalat. A Color Infaillible 031-es Innocent Turquoise türkizkék, tartós szemhéjpúdert satírozzuk a felső szemhéj egészére és alul finoman végig a szempillatőbe. Ezt követően a Color Infaillible 037-es Metallic Lilac, metál lila árnyalatot alul a szem külső széléhez tegyük. A külső szélét satírozzuk össze a felsővel és fent a szempillatőbe tegyük végig. Vibrálóvá válik, fantasztikus frissességgel tölti fel a szemet. (Color Infallible tesztek nálunk: ittitt és itt!)

Szempillákat a Mega Volume Collagene 24H tartós, extra dúsító szempillaspirállal fessük ki.

Az ajak vibráló érzékiségéhez először tedd fel a Color Riche 377-es Perfect Red árnyalatú ajakrúzst, majd a Glam Shine 6H tartós, 208-as Unlimited Fuchsia árnyalatával bolondítsd meg,- vérpezsdítően izgalmas árnyalatot érsz el vele!

A köröm sikkességét a Color Riche Le Vernis körömlakk 809-es vadszilvakékes lilás árnyalata fokozza."

Teszik nektek ez a smink, kipróbáljátok?

Korábbi sminkek: Naked Magic Look.

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása