Smink & Makeup

YSL őszi kollekció

2013. augusztus 05. spacegirl

Yves-Saint-Laurent-Cara-Delevingne-Fall-2013.jpg

Az YSL őszi kollekcióját a nagyvárosi rohanás, szenvedély és színek ihlették. A kollekció sztártermékei, a két Collector Paletta a nagyváros ellentéteit testesíti meg: downtown az uptownnal szemben, akár a városi és kulturális különbségek visszhangja. A kollekció arca természetesen Cara Delevigne.

ysl_uptown_dontown_palette.jpg

A Uptown paletta (balra) elegáns és kifinomult, de legalább ennyire illik rá a visszafogott jelző is. Ezzel a palettával biztosra ment az YSL, ugyanis nagyon jól hordható barna, szürke és bézs árnyalatokat tartalmaz annak jegyében, hogy a nagyvárosi YSL nő megjelenését és életvitelét a pezsgő, a márvány és az acél határozza meg.

A Downtown paletta (jobbra) ennek pont az ellentéte, extrém és indulatos, vibráló színekkel. A város fényeinek és underground megmozdulásainak ihletésében a krómacél, a neonzöld, az aszfalt-fekete és elektromos kék találkozik egymással ebben a palettában. A neonzöld nélkül ez is egy jól hordható paletta lenne, de amiatt már különleges és bevállalós darabbá válik.

Yves-Saint-Laurent-2013-Fall-Winter-Makeup-Collection-10.jpg

A paletták ára 16.800 Ft.

ysl_mvefc_shocking_n8.jpg

A kollekció harmadik terméke az MVEFC Shocking spirál aszfalt-fekete (N8) árnyalata. Ez a spirál a különleges, csavart keféjével precíz felvitelt, egyenletesen fedő, krémes formulájának köszönhetően pedig azonnali, "sokkoló" volument ígér. Ára 9.900 Ft.

Nektek hogy tetszik ez a kollekció, beszerzitek valamelyik darabot?

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása