Smink & Makeup

Őszi smink- & frizuratrendek

2013. szeptember 03. spacegirl

Mivel lassan, de biztosan elért bennünket az ősz, nem árt feleleveníteni a kifutók őszi trendjeit, hogy sminkben is rákészüljünk erre a szezonra.

1. Élénk színek

Trend-Fall-Brights.jpg

A hidegebb hónapokra sem kell elfelejteni a színeket, az őszi kifutókon neonzöld, élénk kék és pink színekkel is bőven találkozhattunk. A mindennapokra ezeket nem ajánljuk, de buliba tökéletesek. Az YSL őszi kollekciója tökéletesen testesíti meg ezt a trendet.

2. Macskaszem

Trend-Cat-Eye-Makeup.jpg

A macskaszem az utóbbi szezonokban elengedhetetlen kellékké vált, aki még nem tanulta meg, annak most már tényleg elérkezett erre az idő. Az őszi kifutókon a hagyományos feketén túl élénk színek is megjelentek és a formák is rendkívül változatosak voltak.

3. Fémes szemfesték

Trend-Metallic-Eye-Shadows.jpg

A fémes szemfestékeket is nehéz lenne az újdonságok közé sorolni, ettől függetlenül erősen meghatározzák az őszi sminktrendeket. Ami a színeket illeti, a csillámos feketétől az alig látható pezsgőszínig terjed a skála.

4. Minimalista smink

Trend-Minimalist-Makeup.jpg

Az egyik sminktrend, ami soha sem megy ki a divatból, az a minimalista makeup, azaz a kevesebb több elve. Az őszi kifutókon rengeteg olyan sminket láthattunk, amely a modell természetes szépségét volt hivatott kiemelni.

5. Vörösboros ajkak

Trend-Moody-Lips.jpg

Ha ősz, akkor sötét ajkak! A kifutókon rengeteg sötétebb rúzst lehetett látni, közülük sok olyat, ami egy vörösbor "csókolására" emlékeztet. A kifutókon a fekete és sötétbarna árnyalatokig is elmentek, a hétköznapokban ezek persze kerülendők. A sötét rúzsnál különösen fontos, hogy tartós terméket használjatok, ha nem akarjátok a szátokat 2 percenként ellenőrizni. (Tartós rúzs teszteket pl. itt és itt olvashattok nálunk!)

6. Fonott tincsek

Trend-Woven-Strands.jpg

A fonások köszönik jól vannak és nem akarnak kimenni a divatból. Az őszi kifutókon egészen egyedi verziókat is láthattunk, amik azért valószínűleg ritkán fognak visszaköszönni a mindennapokban.

7. Lófarok

Trend-Ponytails.jpg

A lófarok is egy olyan viselet, ami minden szezonban talál magának helyet, az őszi kifutókon is a legkülönfélébb verziókban láthattuk viszont.

8. A hetvenes évek textúrája

Trend-70s-Texture.jpg

A hetvenes és nyolcvanas éveket idéző hullámos és göndör textúrák igencsak jellemzőek voltak az őszi kifutókon.

9. Az a "szakadt" kilencvenes évek

Trend-90sDowntown-Grunge.jpg

A kilencvenes évek kissé szakadt grunge stílusa hozzám sohasem állt túl közel, de az őszi kifutókon népszerű volt ez a "túl későn és megtépázva szabadultam a buliból" megközelítés.

10. Matt körmök

Trend-Matte-Nails.jpg

A matt rúzsok után immár a matt körmök is egyre inkább hódítanak, az őszi szezon ismét az egyedi textúrájú körmöké lesz.

11. Nude körmök

Trend-Mannequin-Nails.jpg

A nude körmök trendje kedvez azoknak, akik nem rajonganak az élénk színekért és szeretik, ha a körmük bármihez illik. Arról már nem is beszélve, hogy az esetleges lepattogzás is kevésbé látszik meg rajtuk.

12. Geometrikus formák

Trend-Geometric-Nail-Art.jpg

A geometrikus formák is tartják magukat a körömtrendekben, közöttük számos olyan változattal, amit otthon is könnyedén elkészíthettek magatoknak.

Hozzátok melyik trend áll a legközelebb?

via BellaSugar

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása