Smink & Makeup

A Lush karácsonyi különlegességei

2013. október 22. Katushka

Karácsonykor kétféle ajándékkal lehet zajos sikert aratni: új ötlettel, mely örömteli meglepetést jelent, illetve olyan, ritkán elérhető különlegességgel, amelyre valaki már régóta vágyakozik. A Lush termékekkel sokaknál mind a két hatást el lehet érni. A limitált szériás karácsonyi termékek között vannak vadonatúj alkotások, de a régi jó klasszikusokat is megtalálhatjuk majd a kínálatban.

lush-logo11.jpg

Újdonságok

Bombardino fürdőgolyó

Olyan az illata, mint a citromos sajttortáé vagy a süteményeken levő sült, cukros-citromos tojáshabé. A kakaóvaj puhítja a bőrt, míg a szicíliai citromolaj és a fair trade vaníliakivonat édes, ínycsiklandó illatot kölcsönöz a fürdőnek. Lággyá teszi a fürdővizet.

Bombardino fürdőgolyó.JPG

Ára: 990 forint

Lord of Misrule fürdőgolyó

A golyó lassan oldódik fel a vízben, s egyszer csak láthatóvá válik borszínű magja, melynek extra édességét a világ első fair trade illóolaja, a vaníliakivonat adja. Ezt ellenpontozzák a feketebors és a pacsuliolaj földes árnyalatai. Megnyugtat és kiegyensúlyoz.

Lord of Misrule fürdőgolyó.JPG

Ára: 1 390 forint

Shoot For The Stars fürdőgolyó

Dőlj hátra a kádban és lazulj el a sok vásárló által rajongva szeretett Honey I Washed The Kids szappan ismerős illatában. Az ezüstcsillám szikrázóan fénylővé teszi a vizet és felidézi az átmenetet a nappalból az éjszakai ég mélykékjébe.

Shooting Stars fürdőgolyó.JPG

Ára: 1 390 forint

Golden Wonder

Ez a limitált kiadású fürdőgolyó csodálatos aranyszínben tündököl, és mindenki kíváncsi rá, mi is van ebben az aranyszínű ajándékcsomagban. Hiszen voltaképp nem is golyó, hanem egy kis csomag, amelyet ha megrázol, csörög. Annyit elárulunk: további fürdőcsemegéket rejtettünk el a belsejében! A fürdővízben mindez pezsgőkoktél illatú kényeztetéssé olvad. Az édesnarancs, a konyak és a zöldcitrom olaja igazi lélekvidító keverék, nagyszerűen illik az ünnepek vidám hangulatához.

Golden Wonder fürdőgolyó.JPG

Ára: 1 490 forint

Star Light Star Bright luxusfürdő

A luxusfürdő belsejében levő puha, sheavajas mag sűrű és tápláló, a fürdőt lággyá és krémessé teszi. Amikor a csillag elolvad, az ezüstcsillám szétterjed a vízben, varázslatos csillagfény-sávokat hagyva maga után. Megújítja a belső energiákat.

Star Bright luxus fürdőkészítmény.JPG

Ára: 1 390 forint

Secret Santa fürdőgolyó

Ez a fürdőgolyó az eredeti Lush boltot ábrázolja, mely Poole-ban található. Számunkra ez az igazi Mikuláskuckó. Miközben a fürdővíz vidám élénknarancsra vált, előbújik a miniatűr Télapó is, aki a házikó belsejében rejtőzik.

Secret Santa fürdőgolyó.JPG

Ára: 2 450 forint

Celebrate testápoló

Pont erre van szükséged, amikor este bulizni indulsz. A sűrű és krémes testápolóban lévő kakaóvaj és a mandulaolaj feltölti és hidratálja a bőrt. Rabul ejtő illata, melyben vidám lime-olaj és egy öntetnyi konyak keveredik, sokáig megmarad. Tartósítószer-mentes!

Celebrate testápoló.JPG

Ára: 5 490 forint

Sikkim Girls illatos testkrém

A testkrémben van Darjeeling teafőzet, vanília, jázmin, valamint csodálatos, krémes vajak és bio kenderolaj, mely hidratálja és puhítja a bőrt. Használd zuhanyozás vagy fürdés után, és a bőröd kitűnően táplált és érzéki illatú lesz.

Sikkim Girls illatos testkrém.JPG

Christmas Eve habfürdő

A holdat és a csillagos éjszakai eget ábrázoló tömb jázminból és ylang ylangból megkomponált ellazító illata felkészít az alvásra a mozgalmas karácsonyeste után. Amikor a habfürdőben levő moszatpor vízzel keveredik, moszatzselé képződik, ami rendkívül bőrpuhító hatású. Morzsolj el egy Christmas Eve-et a kádba zuhogó víz alatt és figyeld, ahogyan a víz mélykék lesz és egy egész kádra való édes, trópusivirág-illatú hab képződik rajta. Csusszanj be a habszőnyeg alá és lazíts az illatos, selymes vízben.

Christmas Eve habfürdő.JPG

Ára: 1 290 forint

Rudolph arcpakolás

Bőrnyugtató, tápláló arcpakolás levendulaolajjal, kalaminporral és friss uborkával. Enyhülést hoz a hideg és a szél által meggyötört bőr számára és sokat visszaad a abból az életerőből, amelyet a tél elvett. Piros zseléorr is jár hozzá.

Rudolph friss arcpakolás.JPG

Ára: 2 350 forint

Golden Fun

Íme a Fun karácsonyi változata, aranycsillámmal és a Honey I Washed The Kids illatával. A Fun sokoldalú termék – használható fürdésre, hajmosásra, habfürdőként, de játékszernek is remek, hiszen gyurmázni is lehet vele. Jókedvű ajándék kis- és felnőtt gyerekeknek.

Gold Fun gyurmaszappan.JPG

Ára: 2 390 forint

Ponche tusfürdő

A „ponche” hagyományos mexikói gyümölcspuncs, melyet karácsonykor fogyasztanak. Ennek tiszteletére készült ez a trópusi hangulatú, narancsos-szilvás gyümölcstusfürdő. Ragyogó narancsszínű – olyan, mint egy napfénysugár a fürdőszobában. Van benne egy öntet tequila is, hogy felébressze a bőröd! Aye carumba!

Ponche tusfürdő.JPG

Ára: 6 790 forint

Santa’s Lip Scrub ajakradír

Szerintünk Télapóné is ilyet használ. Olyan az íze, mint a kólás gumicukoré, így a csókjaid ínycsiklandóak lesznek. A kristálycukor puhán eltávolítja a száraz bőrrészeket, s az ajkak puhák és jól kondicionáltak lesznek. Tökéletes sminkelés előtti használatra.

Santa's ajakradír.JPG

Ára: 2 350 forint

Santa Baby ajakszínező

A piros szín legkarácsonyibb árnyalata! Az ajakszínező a fair trade sheavajjal puhít és hidratál, a cseresznyével és datolyával pedig édessé és csókolnivalóvá teszi az ajkakat. Készülj fel a karácsonyi pusziáradatra! Sárgarépaolajjal táplálja a bőrt.

Santa Baby  színezett ajakbalzsam.JPG

Ára: 2 350 forint

Noriko szappan

Elegáns, virágos, japános összetevőket tartalmazó szappant. A finom rózsakivonat és a csodálatos ylang ylang olaj oldja a karácsonyi időszak okozta stresszt, a krémes tofu pedig remekül táplálja a bőrt.

Noriko szappan.JPG

Ára: 13 900 forint

Orange Jelly szappan

Ez a narancsszín szappan tiszta és egyszerű. Van benne frissen facsart narancslé, brazil narancsolaj, sőt a tömb tetején, moszatzselébe ágyazva jó néhány narancsszelet is. A sok-sok napsütötte narancs igazi nyári illatot áraszt. Újjáéleszti, friss érzetűvé teszi a bőrt.

Orange Jelly szappan.JPG

Ára: 13 900 forint

Mr Punch szappan

Eredetileg Punchbowl („puncsostál”) volt a neve, mert úgy néz ki, mint egy felfordított tál, tele finom punccsal és benne úszkáló gyümölcsdarabokkal. De végül Mr Punch lett. Gin – A gyártó csapat örömére! De persze a bőrt is tonizálja. Borókabogyó – Amellett, hogy jól megy a gines hangütéshez, a borókát a terapeuták általánosan alkalmazzák zsíros, eltömődött, aknés bőrre, és nagyon száraz bőrre is. Feketeribizli-kivonat – A szappannak ez a kivonat ad gyümölcsös és édes illatot.  Lime-olaj – Erről az olajról kimutatták, hogy kitűnően kordában tartja a baktériumokat, és ezáltal segít megőrizni a bőr egészségét. Úgy tartják, javítja a vérkeringést és a hangulatot is.

Mr Punch szappan.JPG

Ára: 15 900 forint

Snowcake szappan

A Snowcake már régóta létezik a Lush karácsonyi palettáján, de minden évben újra- és újra várjuk ennek a mandulás, marcipános illatú szappannak az eljövetelét. Fő összetevői a benzoin gyanta (a benzoin édes, balzsamos, vaníliás, fagylaltszerű illatáról ismert, úgy tartják, erős gyulladáscsökkentő jó hatással van a kiszáradt, fájó, téli bőrre) a rózsakivonat (bőrnyugtató hatású és pompás illata is van) és a az akáciakivonat (a szappan illatát ez az összetevő édes, szívvidító árnyalattal gazdagítja).

Snowcake szappan.JPG

Ára: 13 900 forint

Rózsaszínségek

Father Christmas fürdőgolyó

Kívül rózsaszín, de belül zöld! A fürdővizet pirosra, zöldre és rózsaszínes fehérre festi, vagyis a kádba varázsolja az ünnep klasszikus színeit. Illatát a mandarinolaj, a bergamottolaj és a narancsvirág-kivonat adja.

Father Christmas fürdőgolyó.JPG

Ára: 1 390 forint

Candy Mountain habfürdő

Idén egy kicsit átterveztük: kúpalakját egy kicsit magasabbá tettük, színét rózsaszínben és gyöngyfehérben alkottuk újjá. A vaníliakivonat, a sziporkázó hópehelycsillám és a krémes kukoricaliszt a fürdőt édes csemegévé teszi.

Candy Mountain habfürdő.JPG

Ára: 1 150 forint

Snow Fairy tusfürdő

Mostantól már nincs benne műanyagcsillám, de aggodalomra semmi ok, ugyanolyan tündöklő maradt, mint volt, mert a műanyagot sikerült környezetbarát anyagokkal helyettesíteni. 

Snow Fairy tusfürdő.JPG

Ára: 4 590 forint

Snow Fairy masszázstömb

Belsejében puha, csillámmal teli mag rejtőzik. Ez a termék ugyanolyan illattal ajándékoz meg, mint a Snow Fairy tusfürdő. A bio sheavaj, a murumuru- és cupuacuvaj gyönyörűen megolvad és a bőrt puhává, fénylővé és remekül hidratálttá teszi.

Snow Fairy masszírozó testápló.JPG

Ára: 1 990 forint

Magic Wand habfürdő

Ezt a nagyon rózsaszín és nagyon mókás varázspálcát a Lush vásárlók Snow Fairy iránti rajongása hívta életre. A tündérhercegnők minden életkorban imádják ezt a gazdaságos, többször használható habfürdőt.

Magic Wand habfürdő.JPG

Ára: 2 150 forint

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása