Smink & Makeup

Klasszikusok karácsonykor is Bobbi Brown módra

2013. december 09. Katushka

Az egyik karácsonyi kollekciót pár napja már bemutattuk nektek. Most jöjjön egy másik, kisebb, de annál szebb kollekció. Ebben inkább a klasszikusnak számító színek kaptak nagyobb szerepet. A hollywoodi vörös szőnyegen ezek a színek mindig főszerepet kapnak. De miért csak a sztárok csillogjanak? Én is akarok!!! :) Ez a kollekció az Old Hollywood nevet kapta.

KH_Old_Hollywood_RGB_rev.jpg

Old Hollywood Eye Paletta - Limitált

A paletta nem nagyon hagy minket hazárdírozni. Klasszikus, alap színek találhatóak benne, így mindenki magáénak érezheti. 9 egymással szépen összehangolt szín a fényes ezüsttől, a gazdag csokoládé színen át, a feketéig. A palettában helyet kapott egy apró, kétvégű ecset is, mely a színek fel aplikálását segíti. Egyik végén egy lapos árnyaló ecset, a másik végén pedig egy tusecset található.

Old_Hollywood_Eye_Palette_Global_FH13_RGB.jpgInk Liner - Új

Amióta sminkesként és tanácsadóként is dolgozom, nagyon sok hölgy panaszkodott, hogy nem tudja kihúzni a szemét tussal. Én nekik mindig filces tust ajánlok, mert ezzel lehet szerintem a legkönnyebben kihúzni a szemet. Alkalmas vékony és vastagabb vonalak húzására is. Mivel nem folyékony, így könnyebb vele precíz vonalat húzni, nem csúszkál el.

Ink_Liner_BlackestBlack_RGB.jpgÁrnyalat: Blackest Black

Long-wear Cream Shadow Stick - Új, Limitált

Enyhén krémes szemhelyfesték, stick formában. Könnyű felvinni, akár direktben a stickkel, vagy ecset segítségével. Az hogy melyiket használjuk, csakis rajtunk múlik. Jól építhetőek a színek, így az egészen halvány színtől, az átütő hatásig bármivel próbálkozhatunk. Egy új árnyalat csatlakozott a már meglévőkhöz, a Tuxedo Black és a karácsonyra való tekintettel plusz két limitált árnyalatban is gyönyörködhetünk: 24 Karat and Bronze.

LWCS_Stick_Old_Hollywood_FH13_RGB.jpgOld Hollywood Lip Color - Limitált

És igen, egy igazi klasszikus, a piros rúzs. Elegáns kiszerelésű, aranyozott tokban található ez a szépség. Nem is nagyon kell róla mit mondani, mert szerintem magáért beszél.

LipColor_OldHollywood_FH13_RGB.jpgÁrnyalat: Old Hollywood

High Shimmer Lip Gloss - Limitált

Ha szeretnéd a rúzsod fényét felturbózni, vagy csak egyszerűen tündökölni, akkor érdemes egy ilyen klasszikus piros szájfényt választani. Természetesen telis tele van olyan összetevőkkel, melyek nem hagyják kiszáradni az ajkakat: Avokádó Olaj, A, C, E Vitamin és Jojoba Olaj. De nem akarsz rúzst használni, inkább a visszafogott tündöklést választanád, akkor Neked találták ki ezt a három árnyalatot. Mindegyik magas fényű szájfény, enyhe színnel, így nem lesz harsány a megjelenés, viszont annál inkább elegáns. 

LipGloss_Old_Hollywood_FH13_RGB.jpgÁrnyalatok: Candlelight, Rosé, Pure Gold, Siren Red

Nail Polish - Limitált

És hogy teljes legyen az összkép, a körömlakkok sem hiányozhatnak a kollekcióból. Két normál fényű és két csillámos darab közül választhatunk. Mindegyik tökéletesen kiegészíti majd a karácsonyi partin a megjelenésünket :)

Nail_Old_Hollywood_FH13_RGB.jpgEzeket a termékeket már megtaláljátok a nagyobb parfümériákban, de érdemes igyekezni, mert karácsony előtt szerintem ezeket hamar el fogják kapkodni. 

Holiday_Trend_FH13_Global_RGB.jpg

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása