Smink & Makeup

Urban Decay: Pocket Rocket szájfény

2011. július 26. spacegirl

Az Urban Decay Pocket Rocket szájfénye elvileg két nagyszerű dolgot kombinál: hiányos öltözetű srácokat és pompás színeket. Én a Max színt választottam, ami egy bőrszínű (nude) árnyalat:

Az Urban Decay egyik nagy erőssége a csomagolás, szinte mindenük egyedi és különleges csomagolásban érkezik. Ez igaz erre a szájfényre is, ahogyan a fenti fotón láthatjátok. A csomagolás átlátszó műanyag, de abból az igényesebb fajta, a kupakon pedig egy szörfös srác látható. A kupak igazából két képet rejt, amit mozgatással lehet előcsalni. Nagyon jól néz ki!

A szájfény állaga elég sűrű, az illata pedig számomra meghatározhatatlan, talán picit kávés. Bár erről megoszlanak a vélemények, én kedvelem az enyhén illatos szájfényeket.

Sajnos a remek csomagolással ki is merítettük ennek a szájfénynek az összes erényét! Bár baromira nem szeretek pusztán rosszat írni, de ez a szájfény a legvacakabb, amit valaha vettem!

Kezdjük az applikátorral: az ecset furcsa alakú, nem segíti a precíz felvitelt, ráadásul túl puha, így nyaklik össze-vissza. Ha már az ecsetes megoldást választották, szerencsésebb lett volna egy laposabb, hegyesebb ecsetet beletenni.

Ennél már csak a munka "eredménye" az elkeserítőbb, amit az alábbi képen láthattok:

Hiába hidratáltam a számat (nem különösebben száraz egyébként), a szájfény azonnal beleült az apró ráncokba és a fenti cserepes hatást kelti. Nagyon keveset lehet belőle felvinni, az is könnyen foltos vagy csíkos lesz.

Ami ennél is szomorúbb, hogy 1-2 óra alatt megszárad és úgy néz ki, mintha egy kiadós nyáladzás után lenne az ember... A szájfényes csillogás kb. egy órát bírja, utána rohamosan elkezd átfordulni az említett száraznyál effektbe.

Ami a legdurvább az egészben, hogy nem is olcsó: 19 dollárba, azaz durván 3500 Ft-ba került. Nem tudom, a többi szín milyen, de a magam részéről ezentúl messze elkerülöm ezeket a "zsebrakétákat".

  • Termék: 2/5
  • Pigmentáltság: 3/5
  • Textúra: 2/5
  • Tartósság: 2/5
  • Felvitel: 3/5
  • Csomagolás: 4/5 (az ecset miatt, egyébként 5-ös)

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása