Smink & Makeup

Hat őszi sminktrend, amit már most ki kell próbálnod

2011. augusztus 01. spacegirl

1. Retro glam

Vörös ajkak, rengeteg fekete szempillaspirál és tusvonal uraláták a kifutókat. A szájhoz használj rúzsecsetet és a szemöldököd feltöltésével még tökéletesebbé teheted a sminket.

Példa: Diane Von Furstenberg

2. Sok réteg spirál

Felejtsd el a hosszabbítást és a szétválasztást! Az őszi kifutókon az alulra és felülre is sok rétegben felvitt szempillaspirál a menő. Mindig várd meg, hogy megszáradjanak a pillák, mielőtt újabb réteget viszel fel.

Példa: Lanvin

3. Szinte "meztelenül"

Ha unod a nehéz sminkeket, akkor kövesd a természetesség trendjét: barnás szürke, sárgásbarna, barna és szükre színeket használj.

Példa: Rag & Bone

4. Pirosítás fent vagy lent

Az első szerelmes elpirulást imitálva tegyél némi pirosítót az arcsont alá vagy fölé, ahelyett hogy az almácskákra tennéd. A kaladosabb kedvűek a rózsás árnyalatot egészen a halántékig felvihetik.

Példa: Marc Jacobs

5. Kevert fémek

Ehhez a futurisztikus és szuperszexi sminkhez merd keverni a fémeket: a bronzot, ezüstöt, aranyat, rezet, vasat. A fémeket matt barnával, feketével, szürkével egészítsd ki.

Példa: Roberto Cavalli

6. Drágakő szemhéjak

Tegyél csillogó ametiszt, zafír vagy smaragd színű szemhéjfestéket a szemhéjadra és a szemed alá. Satírozd el a szemöldökcsontod, illetve a halántékod felé.

Példa: Vera Wang

 

via Makeup.com

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása