Smink & Makeup

Napbarnított celebek: És te kire hasonlítasz?

2011. augusztus 03. spacegirl

 

Miután Pippa Middleton "fenséges mokka" színéről kiderült, hogy a brit nők ez után áhítoznak leginkább, íme egy amerikai válogatás napbarnított celebekről:

1) Anne Hathaway: Ő a legvilágosabb bőrszínű celeb a sorban. A bőre tökéletes, és csak azt reméljük, hogy ezzel a színnel van rajta egy jó adag fényvédő.

2) Lindsay Lohan: Ez a kép nemrég készült róla. Lindsay-nek hagyományosan sötétebb, narancsosabb tónusú bőre van, de szerintünk ezzel a világosabbal is jól néz ki.

3) Lauren Conrad: Ízléses és napbarnított - természetesen. 

4) Kim Kardashian: Kim örmény öröksége minden bizonnyal szerepet játszik a barnaságában, ami egy nagyon szép árnyalat.

5) Blake Lively: Blake a régebbi képein olyan fehér, mint Anne. A hajszínének megváltoztatásán túl nagyon úgy néz ki, hogy egy manapság divatos airbrush-os barnításon is átesett.

6) Cameron Diaz: Azon túl, hogy tökéletes kaliforniai napbarnított lány, Cam mostanában láthatóan nem kerülte el az edzőtermet sem.

7) Jennifer Aniston: Jen barnasága a latte és a mokka között van, de mostanában sötétebb lett a bőrszíne. Azt vártuk, hogy ő valahol középen lesz a szélső árnyalatok között, mint az a fajta lány, aki semmit sem visz túlzásba, de úgy tűnik, mostanában elég sok időt töltött a napon.

8) Jersey Shore Girls: Feltehetőleg nem járnak edzőterembe, de legalább napbarnítottak. 

És a te bőrszíned melyikükére hasonlít? Vagy a csodás időnk hatására mindenki Anne lett?

via Fashionista

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása