Smink & Makeup

Köröm trendek

2011. augusztus 10. spacegirl

A szépségiparban a körmök kiemelt figyelmet kapnak, új márkák és új trendek tűnnek fel, folyamatos az innováció. Bár némelyik biztosan múló hóbort, számos olyan van, ami megérdemli, hogy modern klasszkussá váljon. Íme a legfrissebb köröm trendek:

1. Illatos körömlakk

 

Egyre több márka rukkol elő illatosított körömlakkal, több-kevesebb sikerrel. Jobb esetben a körömlakk tényleg illatos lesz és nem büdös :)

2. Új gél technológia és otthoni verziók

A gél megszárítására használt UV technológia helyett jön a LED-es, ami két percről fél percre rövidíti a száradási folyamatot. Emellett érkeznek azok a gélek, amik vékony rétegben vihetők fel, így a köröm nem néz ki vastagnak és műnek. Emellett hamarosan érkeznek az otthon is használható gél verziók.

3. Mágneses lakkok

Korábban már beszámoltunk róla: ezek a lakkok fémport tartalmaznak, amit egy a csomagolásba épített vagy külön megvásárolható mágnessel lehet vonzani és így izgalmas mintázatokat kialakítani.

 

 

4. Új márkák, illetve régi márkák új lakkjai

Jó példa erre a Zoya és a NYX.

5. Matricák

Ezek már a bevállalósabbaknak valók. A leglehetetlenebb mintázatokkal jönnek ki a márkák, szóval gyakorlatilag bárki megtalálhatja a kedvére valót. Katy Perry törpös lakkja egy jellemző példája ennek az új iránynak.

via Fashionista

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása