Smink & Makeup

MAC Art of Powder kollekció - októberben

2011. szeptember 20. Katushka

A nyár szűkölködött új kollekciókban, de ezt pótolva szépen belehúzott a MAC :) szeptemberben láthattunk 3 új kollekciót, amiből kettő állandó lesz, a MAC me over pedig ideiglenes, de ezekről már korábban olvashattatok (Matchmaster alapozó; pro long )

De ami újdonság, és októbertől itthon is kapható lesz, az nem más mint a MAC Art of Powder kollekció.

 

  

(Sorrendben : bronozsító; highlighter; szemfesték)

Amit érdemes tudni hogy 3 termékből áll a kollekció, egy bronzosítóból, egy highlighterből, és egy szemfestékből.

bronzosító arany és neon rózsaszín-arany csillámokat tartalmaz. Ez pl egy partyra tökéletes viselet lesz majd.

highligter (In The Abstract árnyalat) nagyon finom kis árnyalattal bír, halvány rózsaszín alap, sárgás arany vonalakkal, levendula és középrózsaszín pöttyökkel. Ezt ajánlom majd arccsontra és szemöldökcsontra egyaránt. Nagyon szép! :)

A harmadik elem pedig a szemfesték (Street Art Eye Shadow). Nagyon jópofa a design, az utcai graffiti világát tükrözi, ahogy ezt neve is sejteti. Árnyalatati tekintve: világos barna, fehér, világos kék, sötét narancssárga, pasztel rózsaszín és pasztel kék. Érdekes kombináció, de mégis szép. A színes külön külön is használhatóak, de keverhetjük is őket, így a kombinációk szám szinte végtelen :)

Árukat tekintve elsőre lehet megijedtek, de inkább arra gondoljatok, hogy elég nagy kiszerelésben vannak ezek a termékek, tehát megérik az árukat.

Bronzosító: 12 000 HUF

Highlighter: 12 000 HUF

Szemfesték: 12 000 HUF

 

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása