Smink & Makeup

MAC október - part 1.

2011. szeptember 29. Katushka

Tegnap este megtartották az októberi bemutatót. Rengeteg pozitív benyomást szereztem az amúgy is imádott MAC-ről. :)

Eddig egy preview night party sok minden volt, csak nem party. Mindannyian álltunk a bemutató közben, amíg a sminkes elkészítette a sminket. Nem volt party hangulat, bár nem mulatni megyünk oda, legyen mégis egy kicsit kiemeltebb, mintha az ember bemegy vásárolgatni. De most! :) most megadták a módját! Sok eladó volt, akik a vevőkkel foglalkoztak, mindenki választ kapott a kérdéseire. A bemutató közben le lehetett ülni, nem kellett ott ácsorogni. Mindenki megkínáltak pezsgővel, bonbonnal. Az üzlet fel volt díszítve, az eladók pedig nagyon alaposan fel voltak készülve - Arról nem is beszélve hogy egy nagyon szép modellről is gondoskodtak, aki nem más volt mint Serdül Orsi, bár szerintem a smink amit kapott, nem igazán volt neki való...

Nahde a kollekciók, mert hogy többről is szó fog esni, olyan is amire egyáltalán nem számítottam :) - De erről majd később...

Az első részben a már korábban említett Art of Powder kollekció, melyet művészek ihlettek.

A három részből álló kollekció darabjai részben tetszenek, részben nem, de ez teljesen szubjektív!!! Ami nagyon tetszik, az a bronzosító, és a highlighter.

A bronzosító, nem kifejezetten barnás árnyalat, hanem inkább rózsaszínes, enyhe arany beütéssel. Nagyon szép felvíve, habár erről nem tudtam képet készíteni. Én ezt elsősorban pirosítónak ajánlom.

 

A másik kis kedvenc a highlighter. Szerintem nagyon szépre sikerült! :) Igen világos rózsaszínes árnyalat ez is, enyhe arany beütéssel. Magának a terméknek a kinézete is tetszik, esztétikus, bár ez lehet hogy a lágy színeiből is adódik.

A harmadik, számomra a "rút kiskacsa". Annyira nem nyerte el élőben sem a tetszésemet, mint a többi termék. Meglehet hogy csak a külleme miatt, hogy ennyi szín, ennyire összevissza van. Nem tudom, de valamiért nem tetszik annyira, de ez szintén egy teljesen szubjektív vélemény. Viszont arra tökéletesen alkalmas hogy új színeket mixeljetek és kiéljétek a kreativitásotokat :)

 

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása