Smink & Makeup

Akarsz Barbie baba lenni?

2011. október 17. spacegirl

Azt mindenki tudja, hogy Barbie teste nemcsak plasztik, de anatómiai szempontból sincs túl sok köze a valósághoz. Az O magazin legutóbbi számában viszont egyenesen azt nézték meg, hogy milyen beavatkozásokra lenne szükség ahhoz, hogy valakiből élő Barbie lehessen. Mindezt Katie Halchishick testén szemléltették.

A Barbie megjelenéshez Katie-nek számos műtéten kellene átesnie, pl. szemöldök megemelés, állkapocs és orr igazítás, arc és nyak kisebbítés, áll implantátum, váll mélyítés, mellfelvarrás, zsírleszívás a karokon és hason... És ez még csak a fele ugyebár.

Persze Katie-nek, aki egyébként a Healthy is the New Skinny társalapítója, esze ágában sincs ilyen műtéteket csináltatni (nem úgy, mint az 55 éves Cindy Jacksonnak, aki már 52 plasztikai sebészeti beavatkozáson esett át, hogy a műanyag babára hasonlíthasson), hanem ezúton is kampányol a rossz ideálok ellen, amelyek miatt számos fiatal lány küzd a fogyókúrával, no meg az önértékelési problémákkal.

Szerintetek van értelme Barbie-val jönni, amikor a lányok a szupervékony és szétphotoshoppolt modellekre szeretnének hasonlítani? Bár végső soron a "műanyag baba"  közös pontot jelent...

via Shine

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása