Smink & Makeup

Ikonikus termékek: NARS Orgasm pirosító

2011. október 18. spacegirl

Az amerikai zsákmány egyik becses darabja a NARS híres pirosítója, az Orgasm. Kérésetekre ezt teszteljük először.

Az Orgasm egy rózsaszínes-barackos árnyalat, némi arany beütéssel. Azzal együtt, hogy enyhén fényes pirosítóról van szó, teljesen természetes színt ad vékony rétegben és építve is. A neve is arra utal ugyebár, hogy egy természetesen szexi árnyalatról van szó, amitől olyan lesz az arcod, mint közben/utána. (A név azért nem túl ízléses, ezt be kell látni.)

nars_orgasm.jpg
NARS Orgasm - szemtelen név, szolid külső

A csomagolása fekete műanyag, de az a bársonyos tapintású. Nagyon kellemes kézbe venni, jól záródik és egy egészen nagy tükröt is rejt magában. A megjelenése egyébként nem különleges, inkább letisztult, praktikus és kompakt.

Az Orgasm építve sem nagyon élénk szín, ezért inkább a világosabb bőrön mutat jól. A kevés barackkal és arannyal kiegészülve kellemes meleg árnyalat. A bohócos kinézethez eléggé meg kellene szenvedni vele, de ez korántsem azt jelenti, hogy nem elég pigmentált. A magam részéről sokkal jobban kedvelem az ilyen pirosítókat, mert könnyebb velük természetes hatást elérni és egy megcsúszó kéz sem okoz  "helyrehozhatatlan" károkat.


NARS Orgasm - fényképezőgéppel mosva

A textúrája finom, selymes, de ennek ellenére nem porzik vészesen. Szerencsére csak annyi arany van benne, ami ad egy kis fényt, de egyáltalán nem természetellenes "ragyogást".


NARS Orgasm - természetes fénynél csillanva

Rólam a pirosítók viszonylag hamar szoktak távozni, az Orgasm viszont reggeltől késő délutánig kitart, amivel elégedett vagyok. Olyan pirosító, ami nagyon jól viselhető a mindennapokban, így a jól bevált Bobbi Brown pirosítóm is kihívóra akadt.

Az ára 27 dollár (kb. 5.700 Ft), ami nem olcsó, de cserébe egy remek ikonikus termékkel lehet gazdagabb a gyűjtemény.

  • Termék: 5/5
  • Pigmentáltság: 4.5/5
  • Textúra: 5/5
  • Tartósság: 5/5
  • Felvitel: 5/5
  • Csomagolás: 4/5

Kommentek

comments powered by Disqus
süti beállítások módosítása